Anne ve Çocuk Sağlığı, Ahmet Siraç Fakirullahoğlu

Anne ve Çocuk Sağlığı, Ahmet Siraç Fakirullahoğlu

Yayınevi
Barkod
Anne ve Çocuk Sağlığı Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Anne ve Çocuk Sağlığı - Ahmet Siraç Fakirullahoğlu
Büyük Boy 17x24 cm Ebat - 344 Sayfa - Sert Kapak
"Hızlı gelişen teknoloji, bu teknolojinin sonucu oluşan çevre kirliliği, sunni ve rafineri Besinler insanı zorlayan beslenme şekli, hızlı rekabet ailemizde ve çocuklarımızda sorunlar oluşmasına neden oluyor.
Bugün her insanın az yada çok sağlık problemi var. Artan yatak sayılarına rağmen hastaneler hep dolu durumda.Hastalık istenmeyen bir hadisedir. Ama başa geldiğinde de bilgili bir şekilde üzerine gitmek gerekir. Çoğu önemli hastalıklar ihmalden kaynaklanmaktadır.
Aile reisleri ve hanımları eğer alacakları tedbirleri, aile sağlığını ve çocuk sağlığını iyi bildiklerinde, inanıyoruz ki daha sağlıklı ve hastalıklardan uzak bir yaşam süreceklerdir.

Bu kitap sizin Anne ve Çocuk Sağlığı konusunda doğru ve sağlıklı kararlar vermenizi sağlayacaktır. 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Ahmet Siraç Fakirullahoğlu
Katagori: Anne ve Çocuk Sağlığı 
Sayfa Sayısı: 344
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Sert Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Anne ve Çocuk Sağlığı, Ahmet Siraç Fakirullahoğlu Anne ve Çocuk Sağlığı, Ahmet Siraç Fakirullahoğlu, Anne ve Çocuk Sağlığı - Ahmet Siraç Fakirullahoğlu,Büyük Boy 17x24 cm Ebat - 344 Sayfa - Sert Kapak,''Hızlı gelişen teknoloji, bu teknolojinin sonucu oluşan çevre kirliliği, sunni ve rafineri Besinler insanı zorlayan beslenme şekli, hızlı rekabet ailemizde ve çocuklarımızda sorunlar oluşmasına neden oluyor.Bugün her insanın az yada çok sağlık problemi var. merve yayınları satış noktası elif ktiabevi konya,her anneye lazım olan kitap,her babaya laızm kitabı,konya kitapçı, Merve Yayınları, Evlilik Aile Pedagoji Anne ve Çocuk Sağlığı Kitabı
Anne ve Çocuk Sağlığı, Ahmet Siraç Fakirullahoğlu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.