Allahın Gazabı ve Kavimlerin Helakı, Ragıp Güzel

Allahın Gazabı ve Kavimlerin Helakı, Ragıp Güzel

Kategori
Yayınevi
Barkod
Kavimlerin Helakı Kitabı - Çelik
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Allah'ın Gazabı ve Kavimlerin Helakı - Ragıp Güzel
"Halkı zulmetmekteyken helak ettiğimiz, böylece duvarları, çökmüş çatılarını üzerine yıkılmış nice memleketler, nice kullanılmaz kuyular, nice muhteşem saraylar vardır. /Hac Suresi:22/45/"

Yazar: Ragıp Güzel - Emekli Müftü
Yayın Yönetmeni: Yunus Karaaslan
Kapak Tasarım: Adem Şenel
Katagori: Kavimlerin Helakı
Sayfa Sayısı: 288
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
"İnsanların bizzat kendi işledikleri yüzünden karada ve denizde fesat belirdi ki Allah yaptıklarının bir kısmını onlara tattırsın. Belki de (tuttukları kötü yoldan) dönerler." (Rum Suresi:41)

dünya yaratıldığından beri insanlık aleminde nice olaylar meydana gelmiş, nice hadiseler zuhur etmiştir. Uçsuz bir deryanın dalgaları gibi nice çalkantılar, kasırgalar ve tufanlar yaşanmıştır. Nice milletler gelip geçmiş, sayısız medeniyetler kurulmuş ve sonunda da yok olmuştur. Geçmişe ait en doğru bilgiyi, şüphesiz ki herşeyi öğreten Allah vermektedir. Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim, eskiden yaşayan milletler hakkında en güzel haberleri beyan etmektedir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Kur'an-ı Kerim bu kıssaları, olayları beyan buyurduktan sonra da anlatılış gayesini açıklarken "ibret alınması, ders çıkarılması" olarak gösterir. Bunu Yusuf suresinin yüzonbirinci ayetinde açıkça görmekteyiz. "Andolsun, onların (geçmiş peygamberler ve ümmetlerin) kıssalarında akıl sahipleri için pek çok ibretler vardır." 
Geçmiş milletler içinde Allah tarafından gazaba uğrayanların hallerini anlattığımız bu eserde, alınacak öğütler, çıkarılacak dersler vardır. Böyle bir eseri yazmakşa gönüllere korku salmaktan ziyade, Allah'a yakınlaşıp felaketlerden kurtulmaya vesile olmayı düşündük.
Depremde masa altıbda saklanmak yerine, deprem olmadan önce Allah'ın himayesine girilmesi gerektiğine işrak ettik. Rahmeti gazabını hikmetince yarattığını anlatmaya çalıştık.
Allah yar ve yardımcınız olsun.SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Allahın Gazabı ve Kavimlerin Helakı, Ragıp Güzel Allahın Gazabı ve Kavimlerin Helakı, Ragıp Güzel, ragıp güzel kimdir, ragıp güzel kitap,kavimlerin helakı izle,, firavun,firavun kimdir, firavun resimleri,helak olan kavimler belgeseli, helak olan kavimler hangileridir, kavimler neden helak oldu, helak olan kavimler video, lut kavmi, helak olan kavimler ve sebepleri, helak olan kavimler videoları, helak olan kavimler ve peygamberleri, mısır piramitleri, firavun resmi, firavun cesedi, firavun nedir, firavun firarda, firavun hikayesi, lut kavmi, kıyamet alametleri, kavimlerin helakı video, kavimlerin helakı indir, kavimlerin helakı 1, kavimlerin helakı full izle, ragıp güzel çelik, ragıp güzel eserleri, ragıp güzel kitabı, ragıp güzel allah dostlarından menkıbeler,, Çelik Yayınevi, Dini Hikaye Kavimlerin Helakı Kitabı - Çelik
Allahın Gazabı ve Kavimlerin Helakı, Ragıp Güzel

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.