Fususul Hikemin Sırları, Sadreddin Konevi

Fususul Hikemin Sırları, Sadreddin Konevi

Kategori
Yayınevi
Barkod
Fususul Hikemin Sırları - Konevi
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Fususü-l Hikem'in Sırları - Sadreddin Konevi
"El-Fukuk Fi Esrarı Müstenidati Hikem'l - Fusus"
"Fususu'l-Hikem kitabı, şeyhimiz, imam, kamil, ümmetin hadisi, kamillerin imamı, imamların imamı, Muhyiddin İbn Arabi Muhyi'l-hak ve'd-din Ebu Abdullah Muhammed b. Ali b. El-arabi et-Tai'nin (r.a) muhtasar kitaplarının en nefislerinden birisidir. Bu eser, onun son neş'eleri ve tenezzüllerindendir. Fususu'l-Hikem, Muhammedi makamın kaynağından, zati ve ahadiyet/birlik özelliğindeki "cem" meşrebinden varid olmuş, böylelikle de, Hz. Peygamber (a.s) Efendimizin "Allah'ı bilmek" hakkındaki zevkinin özünü içeren ve içinde zikredilen büyük veli ve nebilerin zevklerinin kaynağına işaret eden bir kitap olarak gelmiştir. Ayrıca bu eser, uyanık ve basiret sahiplerini, o veli ve nebilerin zevklerinin özüne, himmetlerinin ve arzularının yöneldiği/taalluk şeylerin neticelerine, elde ettikleri ürünlerin içeriklerine ve kemallerinin nihayetlerine irşad eder. Binaenaleyh, Fususu'l-Hikem, onlardan her birisinin kamil makamının içermiş olduğu şeyler üzerine adeta bir "mühür"; bu makamların kapsadığı ve kendilerinden zuhur eden şeylerin asıllarına dikkat çeken bir eser olmuştur."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Sadreddin Konevi
Tercüme: Ekrem Demirli
Katagori: Muhyiddin İbn Arabi Hz.'nin Fususul Hikem Kitabın'nın Sırları
Sayfa Sayısı: 168
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fususul Hikemin Sırları, Sadreddin Konevi Fususul Hikemin Sırları, Sadreddin Konevi, Fususü-l Hikem'in Sırları Kitabı, Sadreddin Konevi-''El-Fukuk Fi Esrarı Müstenidati Hikem'l - Fusus''İz yayıncılık, Elif Kitabevi Konya,''Fususu'l-Hikem kitabı, şeyhimiz, imam, kamil, ümmetin hadisi, kamillerin imamı, imamların imamı, Muhyiddin İbn Arabi Muhyi'l-hak ve'd-din Ebu Abdullah Muhammed b. Ali b. El-arabi et-Tai'nin (r.a) sadreddin konevi imam hatip lisesi, sadreddin konevi sözleri, sadreddin konevi türbesi, sadreddin konevi türbesi nerede, sadreddin konevi pdf, sadreddin konevi fatiha suresi tefsiri, fusus ül-hikem, fususul hikem kitap, ekrem demirli,fususul hikem avni konuk fususul hikem ekrem demirli fususul hikem kitap, İZ Yayıncılık, Tasavvuf Fususul Hikemin Sırları - Konevi
Fususul Hikemin Sırları, Sadreddin Konevi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.