Ariflerin Aynası Miratül Arifin, Sadreddin Konevi

Ariflerin Aynası Miratül Arifin, Sadreddin Konevi

Kategori
Barkod
Ariflerin Aynası Kitabı Konevi
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Ariflerin Aynası - Miratül Arifin - Sadreddin Konevi
"Fikirler vardır, toprağa kök salmış koca çınarlar gibi, içerisinde yaşadığı toplumun hayat damarlarının içerisindeki hücrelere kadar nüfuz ederek, çağlara hükmeden devletleri sessiz ve derinden kurarlar ve onları pâyidâr ederler... Altı asır boyunca üç kıtayı adalet ve hikmet ile yöneten Osmanlı Devleti’nin de geri planda beslendiği, hayat suyunu aldığı çok önemli ilim, tefekkür ve marifet menbaları elbette olmuştur. İşte bunlardan birisi de hiç şüphesiz, 673/1274 yılında Konya’da vefat eden ünlü din âlimi, mütefekkir ve sûfî Sadreddîn-i Konevî’dir. Aynı zamanda Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin çok yakın dostu olan Sadreddîn-i Konevî, -bugünkü dil ile ifade edecek olursak Konyalı Sadreddîn-, geride pek çok eser ve bütün bir İslâmî tefekkürü, içerisinden çıktığı Türk-İslâm düşüncesini, Anadolu İslâm anlayışını, özellikle de Osmanlı toplumunun ilim ve kültür hayatını doğrudan ve derinden etkileyen fikirler bırakaran, Konya’nın olduğu kadar Anadolu topraklarının da iftihar ettiği tarihî bir şahsiyettir. O, düşüncesini ve ilmî enerjisini daha çok İslâmî tefekkürün ana unsurlarından olan varlığın hakîkati, başka bir deyişle mârifetullah üzerine yoğunlaştırmış ve bu alanda daha çok eser vermiştir.İşte elinizdeki kitap bu tür düşüncelerini ihtivâ eden, hacmi küçük ama derin bir eseridir. 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Sadreddin Konevi
Tercüme: Dilaver Gürer - Betül Güçlü - Ali Çoban
Katagori: Tasavvuf
Sayfa Sayısı: 88
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ariflerin Aynası Miratül Arifin, Sadreddin Konevi Ariflerin Aynası Miratül Arifin, Sadreddin Konevi, Ariflerin Aynası - Miratül Arifin - Sadreddin Konevi, Gelenek yayınları, İZ yayıncılık, Elif Kitabevi Konya, Tasavvuf, Muhyiddin ,bn Arabi, Kitapları, Kitabı, Satın Al, Konya, sadreddin konevi imam hatip lisesi, sadreddin konevi sözleri, sadreddin konevi türbesi, sadreddin konevi türbesi nerede, sadreddin konevi kitapları, sadreddin konevi fatiha suresi tefsiri, sadreddin konevi hazretleri, sadreddin konevi hz,tarifler, arifler iletişim, arifler yolunun edepleri, arifler yolunun edepleri semerkand, arifler dükkanın açmış ne istersen var içinde, arifler güneşe benzer, arifler yolunun edepleri pdf, arifler yolu,muhyiddin arabi kehanetleri muhyiddin arabi sözleri muhyiddin arabi den nasihatler, Gelenek Yayıncılık, Tasavvuf Ariflerin Aynası Kitabı Konevi
Ariflerin Aynası Miratül Arifin, Sadreddin Konevi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.