Türkçe'den Arapça'ya Çeviri Teknikleri, Basit ve Bileşik Cümle, Doç. Dr. Osman Şahin

Türkçe'den Arapça'ya Çeviri Teknikleri, Basit ve Bileşik Cümle, Doç. Dr. Osman Şahin

Yayınevi
Barkod
Arapça Çeviri Teknikleri Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Türkçe'den Arapça'ya Çeviri Teknikleri - Doç. Dr. Osman Şahin
Basit ve Bileşik Cümle
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Doç. Dr. Osman Şahin
Genel Yayın Yönetmeni: Hüseyin Kader
Kapak Tasarım: Halil Yılmaz
Katagori: Arapça Tercüme ve Çeviri Teknikleri
Sayfa Sayısı: 228
Boyut: 17x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe - Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Ülkemizde son zamanlarda, klasik veya modern yöntemlerle Arapça eğitimine katkı sağlayacak çalışmalar, sevindirici bir hızla artmaktadır. İlahiyat Fakülteleri'nde hazırlık sınıflarının yeniden oluşturulmasıyla, Arapça'ya olan ihtiyaç daha da artmış, daha güvenli ve kısa zamanda, Türkçe'den Arapça'ya çeviri eğitiminin gerçekleştirilmesi kaçınılmaz olmuştur.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu kitap, öncelikle İmam Hatip Lisesi, İlahiyat Fakültesi ve Filoloji Fakülteleri'nin Arap dili bölümü öğrencileri başta olmak üzere, temel seviyede Arapça kelime bilgisi (sarf) ve cümle bilgisi (nahiv) eğitimi almış kimselerin, kazandıkları Arapça'dan Türkçe yönüne dilbilgisi birikimlerini, bu defa Türkçe'den Arapça yönünde uygulamalı olarak geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Elinizdeki kitap, başlangıç eğitimini hedeflediği için, Arapça basit ve bileşik cümlelerin oluşturulma yöntemleri gösterilmeye çalışılmıştır. Bu bağlamda, yaygın olarak kullanılan temel cümle kalıpları ve yan cümleler ile bileşik fiiller ve düz aktarım dolaylı aktarım yapıları ele alınmıştır. Bu amaçla, öncelikle Türkçe cümleler, ortak ve/veya ayırıcı özellikleri dikkate alınarak özel bir sınıflandırmaya tâbi tutulmuş, kitabın eğitim sistemi bu esasa dayandırılmıştır...
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Türkçe'den Arapça'ya Çeviri Teknikleri, Basit ve Bileşik Cümle, Doç. Dr. Osman Şahin Türkçe'den Arapça'ya Çeviri Teknikleri, Basit ve Bileşik Cümle, Doç. Dr. Osman Şahin, Türkçe'den Arapça'ya Çeviri Teknikleri - Doç. Dr. Osman Şahin, Basit ve Bileşik Cümle,türkçe arapça çeviri okunuşu, arapça çeviri programı, arapça çeviri sözlük, türkçe arapça çeviri latin harfleriyle, arapça çeviri programı indir, arapça sözlük,arapça konuşma öğreniyorum, arapça konuşma video, arapça sözlük, arapça konuşma kılavuzu indir, pratik arapça konuşma cümleleri, arapça konuşma cümleleri, arapça konuşma dersleri video, arapça konuşma videoları, arapça türkçe çeviri, arapça çeviri sesli,yayınevi ensar neşriyat ensar kitap, ensar neşriyat temel kültür dizisi, ensar neşriyat kitap, ensar vakfı, ensar yayınları, kitapyurdu, nadir kitap,, Ensar Neşriyat, Arapça Osmanlıca Arapça Çeviri Teknikleri Kitabı
Türkçe'den Arapça'ya Çeviri Teknikleri, Basit ve Bileşik Cümle, Doç. Dr. Osman Şahin

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.