Tefsiri Kebir Tevilat, Muhyiddin İbn Arabi, Büyük Boy 2 Cilt Takım

Tefsiri Kebir Tevilat, Muhyiddin İbn Arabi, Büyük Boy 2 Cilt Takım

Kategori
Yayınevi
Barkod
tefsiri kebir tevilat muhiddin arabi, kitsan
Vitrin Katagorisi
1.282,18 ₺
Aynı gün kargo
Tefsir-i Kebir Te'vilât Şeyhul Ekber Muhiddin İbn Arabi 2 Cilt Takım
Büyük Boy 17x24 cm Ebat Ciltli Sert Kapak Şamua Kağıt 2 Cilt Toplam 1514 Sayfa
"Allah'a ve Resulüne, Resulünün getirdiklerine, mücmel ve mufassal olarak, bize ulaşsın, ulaşmasın kesin bir şekilde iman ettik. Bu akideyi taklidi olarak anne ve babamdan aldım. Caizlik, helallik ve vaciplik ile ilgili olarak akli düşüncenin hükmü nedir, bilemezdim o zamanlar. Ben, buna dair imanıma dayalı olarak amel ettim. Ta ki nereden ve neden iman ettiğimi bilinceye kadar. Allah gözlerimi, basiretimi ve hayalimi açtı. Bu yüzden mesele benim için doğrudan müşahede düzeyine ulaştı. Taklide dayalı olarak tahayyül edilen ve vehmedilen hüküm de mevcuttu. Derken tabî olduğumun, yani Hz. Muhammed'in (s.a.v) değerini bildim. Bütün Nebileri müşahede ettim. İcmali olarak iman ettiklerimin tümüne muttali oldum. Nitekim görüp bizzat müşahede etmemden elde ettiğim ilim önceki imanımla çatışmadı. Bu yüzden ne söylüyor ve ne yapıyorsam Nebînin (s.a.v) sözüne dayanarak söylüyorum, yapıyorum, kendi ilmime, bizzat gözlemime ve müşahedeme dayanarak değil. İman ile gözlem arasında bir denge kurdum. İşte tabi olma bağlamında çok değerli bir tutumdur bu."
- "Yüce Allah, varlık âleminde yazılı olan her şeyi kalplere ilham yoluyla yazdırır. Çünkü âlem, yazılmış ilahi bir kitaptır."
- Allah'a yemin ederim ki, burada içime atılan ilahi imla, rabbani ilka veya ruhani üfleme olmayan tek bir harf dahi yazmış değilim. İş tamamen bundan ibarettir. Bununla beraber biz, şeriat koyan Resuller olmadığımız gibi teklif getiren Nebîler de değiliz. 
MUHYİDDİN İBN ARABİ 

Yazar: Şeyh'ül Ekber Muhyiddin İbn Arabi 
Tercüme: Vahdettin İnce
Editör: Şükran Eser Göknar 
Kapak Tasarımı: Sebahattin Kanaş
Katagori: Kuran-ı Kerim'in Meali ve Tefsiri
Cilt Sayısı: 2 Cilt
Sayfa Sayısı: 1514
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Sert Kapak Ciltli
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Tefsiri Kebir Tevilat, Muhyiddin İbn Arabi, Büyük Boy 2 Cilt Takım Tefsiri Kebir Tevilat, Muhyiddin İbn Arabi, Büyük Boy 2 Cilt Takım, vahdettin ince çevirisi olan kuranı kerim tefsiri ve meali Tefsir-i Kebir Te'vilât Şeyhul Ekber Muhiddin İbn Arabi 2 Cilt Takım kitsan yayınları konya ve buradan satın al sipariş ver, Kitsan Yayınları, Tefsir tefsiri kebir tevilat muhiddin arabi, kitsan
Tefsiri Kebir Tevilat, Muhyiddin İbn Arabi, Büyük Boy 2 Cilt Takım

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.