Oruç Sırları ve Fazileti, İmamı Gazali

Oruç Sırları ve Fazileti, İmamı Gazali

Yayınevi
Barkod
Oruç Sırları Kitabı - İmamı Gazali
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Oruç Sırları ve Fazileti - İmam-ı Gazali
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: İmam-ı Gazali
Tercüme: Harun Ünal
Kapak Tasarımı: Yunus Karaaslan
Katagori: Oruç Tutmanın Fazileti ve Sırları
Sayfa Sayısı: 68
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Allah, orucu kullarını korumak ve kurtarmak için, dostlarını himaye için bir kale ve bir kalkan kılmıştır. Oruç sayesinde onlara cennet kapılarını açmıştır. 
Oruç ibadeti, başka hiçbir ibadete benzemez. Çünkü bu, belli şeylerden uzak kalmak, belli bir zaman dilimi içerisinde, yeme, içme ve şehevi istek ve arzulardan uzak bulunmaktır. Bu açıdan başlı başına bir sır/gizli ibadettir. 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Dolayısıyla oruç tutanların alacakları ecirler, sayı ve hesaba gelmeyecek ve elektronik hesaplamalar ile değerlendirilemeyecek derecede fazladır. Çünkü Allah oruç tutanlara öylesine bir ecir akıtacak ki, bunun herhangi bir yerde dur ve durağı yoktur. Bunun belli bir sınırı olmaması da değerlidir. Çünkü oruç yalnızca Allah için tutuluyor, aynı şekilde Allah’a nisbet olunmakla da şeref kazanmış oluyor. Gerçi tüm yapılan Allah için yapılmaktadır. Hepsinin ayrı bir durumu, ayrı bir değeri ve yeri vardır.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Oruç Sırları ve Fazileti, İmamı Gazali Oruç Sırları ve Fazileti, İmamı Gazali, Oruç Sırları ve Fazileti - İmam-ı Gazali, Çelk yayınevi, Üç aylar, Recep, Şaban, Ramazan, Ayı, İbadetleri,imam gazali kitapları pdf imam gazali eserleri indir,, imam gazali kalplerin keşfi, imam gazali sözleri, imam gazali kimyayı saadet, imam gazali ölüm ve ötesi, imam gazali kimdir, imam gazali ihyau ulumiddin,oruç tutmak hakkında bilgi, oruç tutmak ile ilgili ayetler, oruç tutarken nelere dikkat etmeliyiz, oruç tutmak ile ilgili hadisler, oruç nasıl tutulur, oruç tutmanın sevabı,oruç tutmamanın cezası, oruç tutarken nelere dikkat etmeliyiz, oruç tutmak ile ilgili ayetler, oruç tutmanın önemi, oruç tutan ünlüler, oruç tutmak, ramazan ayında oruç tutmanın sevabı, oruç tutmanın sevabı nedir, oruç tutmanın faydaları, oruç tutmak nedir,, Çelik Yayınevi, İbadet - Ameller Oruç Sırları Kitabı - İmamı Gazali
Oruç Sırları ve Fazileti, İmamı Gazali

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.