Ölümsüz Aşk, Ann Brashares

Ölümsüz Aşk, Ann Brashares

Kategori
Barkod
9786058860841
Piyasa Fiyatı
18.00
Aynı gün kargo
Ölümsüz Aşk - Ann Brashares 
New York Times Best Seller
"Bazen Aşk Bir Ömürden de Uzun Sürer..."
www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Ann Brashares 
Türkçeye Çeviren: Tuğba Sağlam
Yayın Yönetmeni: Işıl Artış
Orjinal Adı: My Name İs Memory
Sayfa Sayısı: 384
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi: 2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Ölümsüz Aşk, 8 Milyon kopya satan Gezgin Pantolon Kardeşliği ve Last Summer kitapları ile The New York Times’ın en çok satan yazarlar listesindeki yerini kalıcı hale getiren Ann Brashares’ın yaratıcı ve sihirli yeni romanı.
www.kitaptakipcileri.com
Daniel’ın geçmiş yaşamlarını hatırlamasını ve bu yaşamlarında karşısına çıkan ruhları sonrakilerde tanıyabilmesini sağlayan özel bir hafızası var. Daniel’ın ona çok uzun gelen sayısız yaşamlarına anlam katan tek şey ise her defasında farklı bedenlerde fakat aynı ruhla karşısına çıkan Sophia’ya duyduğu aşk. Her yeni yaşamla birlikte Daniel, zamana karşı bir yarışa girerek Sophia’yı arıyor, onu bulduğunda ise tek amacı onun geçmişte yaşadıkları aşkları hatırlayabilmesi. Ama kader her seferinde onları sonu ölümle biten, kısa süren bir aşk ve ne kadar süreceği belli olmayan yeni bir ayrılık acısına mahkum ediyor. 
www.kitaptakipcileri.com
Bütün ALACAKARANLIK hayranlarına çağrı! Aşkları kozmik bir acıya mahkum bu çiftin hikayesini çok seveceksiniz: Daniel bütün geçmiş yaşamlarını hatırlıyor ve yüzyıllar boyunca büyük aşkı Sophia’nın izini sürüyor.
-Glamour

Zaman içinde yaratıcı, romantik ve son derece hoş bir yolculuk
-The Washington Post

Büyüleyici. Ölümsüz Aşk romanı ZAMAN YOLCUSUNUN KARISI, ALACAKARANLIK ve tamamen yeni bir şeyin güçlü karışımı. Bu kitap okuyuculara aşk söz konusu olduğunda umudun sonsuza dek sıçrayabileceğini hatırlatıyor. www.kitaptakipcileri.com
-Bookpage 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ölümsüz Aşk, Ann Brashares Ölümsüz Aşk, Ann Brashares, Ölümsüz Aşk Kitabı - Ann Brashares , New York Times Best Seller, ''Bazen Aşk Bir Ömürden de Uzun Sürer...'' Yazar: Ann Brashares , Türkçeye Çeviren: Tuğba Sağlam, Yayın Yönetmeni: Işıl Artış, Orjinal Adı: My Name İs Memory,Ölümsüz Aşk, 8 Milyon kopya satan Gezgin Pantolon Kardeşliği ve Last Summer kitapları ile The New York Times’ın en çok satan yazarlar listesindeki yerini kalıcı hale getiren Ann Brashares’ın yaratıcı ve sihirli yeni romanı. Olimpos yayınları yayınevi kitabevi konya, kapıda ödeme kitap, roman, satın, al, ucuz, korsan, alma, ucuz al, kitap, romanlar, kitaplar, cok satan,, Olimpos Yayınları, Edebiyat Roman 9786058860841
Ölümsüz Aşk, Ann Brashares

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.