Müslümanın 24 Saati ve Günlük Dualar, Prof. Dr. M. Cevat Akşit, Cep Boy

Müslümanın 24 Saati ve Günlük Dualar, Prof. Dr. M. Cevat Akşit, Cep Boy

Kategori
Barkod
Günlük Dualar Kitabı - Cevat Akşit
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Müslümanın 24 Saati ve Günlük Dualar - Prof. Dr. Cevat Akşit - Cep Boy
"Kitapta Müslümanların Günlük Yapması Gerekenler, ve Dualar Yer Almakta Olup Duaların Arapçası, Türkçe Okunuşu ve Meali Yer almaktadır."
"İnsanı her anında ve istikbalde büyük imtihanlar ve görevler beklemektedir.Bunlara hazırlanmak ve onları layıkı ile karşılayabilmek, ancak Allah'ın emirlerine uymak ve sünnetlere ittiba etmekle mümkün olabilecektir. Bu sebeplerle her an uyanık şuurlu olmak ve istikamet üzere bulunmak icab eder."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Prof. Dr. M. Cevat Akşit - Lütfü Doğan
Yayına Hazırlayan: Mahmut Yazıcı
Kapak Tasarım: Başar Tenkoğlu
Katagori: Günlük İbadet ve Dualar
Sayfa Sayısı: 116
Boyut: 9x13 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Dili: Türkçe - Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bir İnsanın Özellikle Müslümanın dünya ve ahiret saadetini elde etmesi için, Peygamber (s.a.v.)'in Yolunu yani Sünnetini Takip etmekten daha Doğru daha hayırlı ve tabii ne olabilir?
''İki Günü birbirine Eşit Olan Ziyandadır''  (hadis-i şerif)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Müslümanın 24 Saati ve Günlük Dualar, Prof. Dr. M. Cevat Akşit, Cep Boy Müslümanın 24 Saati ve Günlük Dualar, Prof. Dr. M. Cevat Akşit, Cep Boy, Müslümanın 24 Saati ve Günlük Dualar - Prof. Dr. Cevat Akşit - Cep Boy,cevat akşit kitapları, cevat akşit soru cevap, cevat akşit biyografisi, cevat akşit hayatı, nihat hatipoğlu, cevat akşit indir, cevat akşit sohbetleri,müslümanın 24 saati kitabı, insan basibos birakilmamistir muslumanin 24 saati, müslümanın 24 saati filmi, müslümanın yapması gerekenler,, müslümanın 24 saati cevat akşit,, müslümanın 24 saati fiyatı, müslümanın 24 saati izle, müslümanın 24 saati nasıl olmalı,günlük dualar ve zikirler, günlük güzel dualar, günlük dualar nihat hatipoğlu, günlük okunması gereken dualar, günlük dualar ve anlamları, günlük dualarımız, günlük dualar nelerdir, günlük dualar semerkand,, Gümüşev Yayıncılık, Dua Havas Günlük Dualar Kitabı - Cevat Akşit
Müslümanın 24 Saati ve Günlük Dualar, Prof. Dr. M. Cevat Akşit, Cep Boy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.