İslamda Ticaret Prensipleri, Prof. Dr. M. Cevat Akşit

İslamda Ticaret Prensipleri, Prof. Dr. M. Cevat Akşit

Barkod
İslam'da ticaret prensipleri
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
İslâmda Ticaret Prensipleri - Prof. Dr. M. Cevat Akşit
"İslam’da ticaretin esası, Kur’an ve sünnette belirlenen sınırlar dahilinde karşılıklı rızaya dayanmaktadır. Helal kazanç ile dünya ve ahirette mutlu yaşam hedeflenerek, Müslüman tüccarın uygulamada riayet etmesi gereken kuralları açıklamaktadır.
Elinizdeki kitap, Prof. Dr. Cevat Akşit tarafından bir ‘Ticaret El Kitabı’ niteliğinde ticarette ve günlük yaşamda karşılaşılabilecek problemlere çözüm getirmek amacıyla, ayet ve sahih hadislerden yola çıkılarak hazırlanmıştır. 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Prof. Dr. M. Cevat Akşit
Yayına Hazırlayan: Mahmut Yazıcı
Kapak Tasarım: Başar Tenkoğlu
Katagori: İslam'da Ticaret Konuları
Sayfa Sayısı: 124
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1.Hamur Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
İslamda Ticaret Prensipleri, Prof. Dr. M. Cevat Akşit İslamda Ticaret Prensipleri, Prof. Dr. M. Cevat Akşit, İslâmda Ticaret Prensipleri - Prof. Dr. M. Cevat Akşitislamda ticaret kar oranı, islamda ticaret hukuku,, islamda ticaret kuralları, islamda ticaret nasıl olmalı, islamda ticaret ahlakı vaaz,, hutbe islamda ticaret ahlakı islamda ticaret adabı, islamda ticaret kar payı,islam ticaret hukuku, islamda ticaret ahlakı, islamda ticarette kar oranı,, islamda ticaret kuralları, islamda ticaret kar oranı, islama göre ticaret hukuku, islamda kar oranı,ticaret hukuku ders kitapları, deniz kitapları, kitabevi kitapları, denizcilik kitapları, ekonomi ve finans ticaret, ticaret hukuk, ekonomi kitapları,, Gümüşev Yayıncılık, İbadet - Ameller İslam'da ticaret prensipleri
İslamda Ticaret Prensipleri, Prof. Dr. M. Cevat Akşit

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.