Konsantrasyonun Gücü, Hayallerinize Sahip Olmanın Sihirli Formülü Theron Q. Dumont

Konsantrasyonun Gücü, Hayallerinize Sahip Olmanın Sihirli Formülü Theron Q. Dumont

Yayınevi
Barkod
Konsantrasyonun Gücü Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Konsantrasyonun Gücü - Hayallerinize Sahip Olmanın Sihirli Formülü - Theron Q. Dumont
Bir insan, tam şu dakikaya kadar tüm hayatı boyunca kayda değer bir şey yapmamış olabilir. Bununla be-raber sahip olduğu iradesini ve kon-santrasyon gücünü kullanmaya başlar-sa, o kişi tüm kariyerini değiştirebilir ve mucize denebilecek sonuçları elde edebilir.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
"Bir insan ne kadar büyürse, engelleri o kadar küçülür. Bir insan ne kadar küçülürse, engeller de o kadar 
büyük görünecektir."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Theron Q. Dumont
Çeviri: Umut Yılmaz Sağırlı
Editör: Füsun Dikmen
Kapak Tasarımı: Faruk Erşahin
Katagori: Kişisel Gelişim
Sayfa Sayısı: 224
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Günümüzün hızlı yaşam temposu içinde, hayatından memnun olan insan sayısında büyük düşüşler yaşanmakla birlikte, yaşama ilişkin şikayet konuları da o denli artmıştır. Öğrenciden yetişkine kadar, her yaştan insan, beyinsel etkinliklerinde bir şeylerin eksikliğinden sızlanmaktadır. Kimileri unutkanlıktan ve dikkatsizlikten şikayetçi olurken, kimileri de motive olamamaktan yakınmaktadırlar. Ancak, şikayet konuları içinde en dikkati çekenin ise "Konsantrasyon eksikliği" olduğu görülmektedir. Hemen herkes, kendi amaçlarını gerçekleştirmede başarılı olabileceğini düşünmekle birlikte, başarısızlıklarına "Ah bir konsantre olabilsem" cümlesiyle neden bulmaları, sorunun aslını bize göstermektedir. Kısacası, öğrenciden yetişkine kadar, günümüz insanlarının temel sorunu, amaçlarına ve hedeflerine ulaşmada, yeteri kadar konsantrasyon gücüne sahip olamayışlarıdır.

"Konsantrasyonun Gücü" adlı bu eser "düşüncelerinizi kontrol edebilme ve yönetme" konusunda size çok önemli bilgiler ve stratejiler sunan olağanüstü bir kitap.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Konsantrasyonun Gücü, Hayallerinize Sahip Olmanın Sihirli Formülü Theron Q. Dumont Konsantrasyonun Gücü, Hayallerinize Sahip Olmanın Sihirli Formülü Theron Q. Dumont, Konsantrasyonun Gücü - Hayallerinize Sahip Olmanın Sihirli Formülü - Theron Q. Dumont, konsantrasyonun gücü e kitap, theron q dumont konsantrasyonun gücü, konsantrasyonun gücü melik duyar indir, konsantrasyonun gücü pdf, konsantrasyonun gücü fiyatı, konsantrasyonun gücü kitabı indir, konsantrasyonun gücü download, konsantrasyonu artıran yiyecekler,theron q dumont konsantrasyonun gücü, charlize theron filmleri, theron charlize video, charlize theron imdb, theron patterson, charlize theron kimdir, theron q dumont wiki,kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim yazıları, kişisel gelişim testleri,, kişisel gelişim sözleri, kişisel gelişim hikayeleri, kişisel gelişim videoları, kişisel gelişim nedir, kişisel gelişim filmleri, the mastermind by theron q dumont,, Tutku Yayınevi, Kişisel Gelişim Psikoloji Konsantrasyonun Gücü Kitabı
Konsantrasyonun Gücü, Hayallerinize Sahip Olmanın Sihirli Formülü Theron Q. Dumont

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.