Gerçek Sır Cengiz Erşahin

Gerçek Sır Cengiz Erşahin

Yayınevi
Barkod
9789759844585
Piyasa Fiyatı
9.50
Aynı gün kargo
Gerçek Sır - Cengiz Erşahin
"Siz onun için hazırsanız, o da sizin için hazırdır."

Yazar: Cengiz Erşahin
Editör: Füsun Dikmen
Sayfa Sayısı: 272
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi:  2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Kitabın birinci ve ikinci bölümlerini okuyun. Eğer hala umutlarınıza kavuşmayıp yaşamdan zevk almak için yepyeni bir güç ve istek kazanmadığınızı düşünüyorsanız, bu kitabı bir köşeye fırlatın gitsin. Çünkü bundan sonra da işinize yaramayacaktır.
*Ali İsmet Koçak(Alarko Carrier Satış Yöneticisi)

Belki sizi sürekli aşağıya çeken, size yanlış davranan, sizi kötü hissettirmeye çalışan insanlarla birlikte çalışıyorsunuz. Sizi yıkmaya çalışıyor olabilirler. Bırakın bunlar bir kulağınızdan girsin, diğerinden çıksın. İnsanların sizi kırmasına ve neşenizi çalmasına izin vermeyin. 
-------http://www.kitaptakipcileri.com/Gercek-Sir-Cengiz-Ersahin,PR-1581.html
Durumunuz uzun süredir sabit görünüyor ve şartlarınızın nasıl değişeceğini etraflıca anlamıyor olabilirsiniz
Bugün birçok problem yaşıyor ya da fiziksel olarak her açıdan yere çakılmış durumda olabilirsin. Dış dünyanda bugün ayağa kalkman mümkün olmayabilir; işindeki sıkıntılar hemen bugün çözülmeyecek, o borç hemen bugün kapanmayacak, sağlığına hemen bugün kavuşamayacaksın, kendini yalnız ya da bunalmış hissediyor da olabilirsin. Belki hayat şu dönemde çok anlamlı gelmiyor olabilir. İtiraz etmiyorum, bugün dış dünyanda ayağa kalkman mümkün olmayabilir. Ama eğer dış dünyanda bugün ayağa kalkamıyorsan, içinde ayağa kalk. Çünkü içinde ayağa kalkarsan, dış dünyanda da yavaş yavaş ayağa kalkmaya başlayacaksın. 
Bir insanın hayatında neler yaşadığı, içinde neler yaşadığı kadar önemli değildir.
Hayatta her şeyle karşılaşabiliriz. Bugün herhangi birimiz bir trafik kazası geçirebilir. İki hafta boyunca yatakta yatmamız gerekebilir. Ayağa kalkmamız mümkün olmayabilir, ama fiziksel olarak. Yaşadığımız hiçbir şey, eğer biz izin vermezsek bizi içten yıkamaz.
İçinizde ayağa kalkın ve o zaman olacakları seyredin.
------http://www.kitaptakipcileri.com/Gercek-Sir-Cengiz-Ersahin,PR-1581.html
Kendinizi çekici hissetmiyor, başarısız biri gibi hissederek hayatta dolaşıyor olabilirsiniz. Ama hepiniz değerlisiniz. Böyle hissetmeyebilirsiniz, geçen hafta birçok hata yapmış olabilirsiniz, kendinizi aşağı görmek için kendinize göre birçok sebebiniz olabilir. Ama bu olumsuz düşüncelerin geleceğinizi mahvetmesine izin vermeyin. 
Eğer hayal kırıklığı yaşadıysanız, başka bir hayal kurun. Yere çakıldıysanız, ayağa kalkın ve devam edin. Kapı yüzünüze kapandıysa başka bir kapıyıa zorlayın. Ne yaparsanız yapın hayatın bir köşesine çekilip kendinize acımayın.
-----http://www.kitaptakipcileri.com/Gercek-Sir-Cengiz-Ersahin,PR-1581.html
Suya düşünce değil, suda kalınca boğulursunuz.
Bu anlarda hiçbir şey olmuyor gibi görünüyordur, ama gerçekte her şeyin olduğu anlar bu anlardır.
-----http://www.kitaptakipcileri.com/Gercek-Sir-Cengiz-Ersahin,PR-1581.html
İnsanların yapamazsın dedikleri, kimseden destek görmediğin, mücadelende yalnız kaldığın, dayanmanın sonuç getirmeyeceğini düşündüğün zamanlar olacak. Tükendiğini hissettiğin, canının yandığı günler ve gözyaşları içerisinde uyuduğun geceler olacak. Hayatın yükünü omuzlarında hissettiğin, iyi bir anne ya da baba olamamaktan korktuğun zamanlar olacak. Hatalar yapacak, güvendiğin dağlara kar yağacak. Bütün veriler aleyhineyken ve elinde durumun daha iyiye gideceği yönünde hiçbir kanıt yokken ilerlemeye devam edeceksin.
http://www.kitaptakipcileri.com/Gercek-Sir-Cengiz-Ersahin,PR-1581.html
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Gerçek Sır Cengiz Erşahin Gerçek Sır Cengiz Erşahin, Gerçek Sır Cengiz Erşahin Kitabı, Tutku yayınları, ''Siz onun için hazırsanız, o da sizin için hazırdır.'' gerçek sır özeti, gerçek sır kitapları, gerçek sır tutku yayınevi, gerçek sır cengiz erşahin, gerçek sır oku, sır kitap, sır kitabı,sır kitabı özeti, sır kitabı indir, nermin bezmen sır kitabı, secret kitabı, nermin bezmen sır, sır cengiz erşahin, kitapyurdu, nermin bezmen, tutku yayınları yayınevi, tutku yayınları kitap, tutku yayınları kitaplar, tutku yayınları roman, tutku yayınevi, tutku yayıncılık, tutku yayınları cengiz erşahin, tutku yay,, Tutku Yayınevi, Kişisel Gelişim Psikoloji 9789759844585
Gerçek Sır Cengiz Erşahin

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.