Kıyamet Ayet ve Hadislerle Sonsuzluğa Açılan Hayat Suavi Suar

Kıyamet Ayet ve Hadislerle Sonsuzluğa Açılan Hayat Suavi Suar

Kategori
Yayınevi
Barkod
9786058709119
Piyasa Fiyatı
9.00
Aynı gün kargo
Kıyamet
Ayet ve Hadislerle Sonsuzluğa Açılan Hayat

Yazar: Ali Suavi Suar
Sayfa Sayısı: 260
Boyut: 11 x 20 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi: 2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Ölüm sonrası hayat insanın bilinçli idrakinin başladığı andan itibaren acı ve tatlı gerçekler içinde zaman zaman aklını kurcalayan bir soru olmuş ve bu soruya Kur’ân-ı Kerim ve Hazreti Peygamberimizin (s.a.v) rehber ve delil olan sözleri net ve kesin bir dil ile her insaflı düşünen akıl sahibine bir cevap olmuştur. 
www.kitaptakipcileri.com
Şu da bir gerçektir ki ölümden sonra geçici bir berzah hayatı olduğu gibi, o berzah hayatından sonra da bir daha asla son bulmayacak olan yepyeni bir hayat, va’di hak olan yüce Allah (c.c) tarafından Kur’ân-ı Kerim’de Kıyâmet olarak adlandırılan olaylar zincirinden sonra başlayacaktır. 
www.kitaptakipcileri.com
Bu kitapta mümkün olduğu kadar kişisel görüş ve dünyevî sözlerden uzak kalmaya çalışarak tarafsız bir bakışla âyet ve hadislerle sonsuz hayata geçiş için bir köprü olan Kıyâmet olayını ve ondan sonraki hayatı gözler önüne sermeye çalıştım. ACZ VE HADDİMİZİ BİLMEMİZ VE İBRET OLMASI DİLEKLERİM İLE... http://www.kitaptakipcileri.com/Kiyamet-Ayet-ve-Hadislerle-Sonsuzluga-Acilan-Hayat-Suavi-Suar,PR-1408.html

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kıyamet Ayet ve Hadislerle Sonsuzluğa Açılan Hayat Suavi Suar Kıyamet Ayet ve Hadislerle Sonsuzluğa Açılan Hayat Suavi Suar, Kıyamet Ayet ve Hadislerle Sonsuzluğa Açılan Hayat kitabı,Yazar: Ali Suavi Suar, Onur Kitap, Ölüm sonrası hayat insanın bilinçli idrakinin başladığı andan itibaren acı ve tatlı gerçekler içinde zaman zaman aklını kurcalayan bir soru olmuş ve bu soruya Kur’ân-ı Kerim ve Hazreti Peygamberimizin (s.a.v) rehber ve delil olan sözleri net ve kesin bir dil ile her insaflı düşünen akıl sahibine bir cevap olmuştur. Basım Yayınevi Kitabevi, Yayınları, onurkitap, Elif kitabevi, kıyamet, ahiret kitabı,, Onur Kitap, Sohbet Vaaz 9786058709119
Kıyamet Ayet ve Hadislerle Sonsuzluğa Açılan Hayat Suavi Suar

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.