Kadınımın Şarkısı, Eda Tuzcalı

Kadınımın Şarkısı, Eda Tuzcalı

Kategori
Yayınevi
Barkod
dokzu yayınevi aşk romanı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Kadınımın Şarkısı - Eda Tuzcalı
eğer aşk cevapsa o halde soru neydi?
"Oldukça gizemli ve duygularını saklayan bir kadın olan Sea’nin yolu dünyaca ünlü Rock yıldızı Robert Peters ile kesişir. Robert ondan etkilenmeye başladığını keşfettiğindeyse işler sarpa sarar. Çünkü Sea’nin uzun yıllardır süren bir ilişkisi vardır. Robert, kelimelere dökmese de ona karşı boş olmadığını gösteren kadının her günün sonunda sevgilisinin kollarına gittiğini bilerek yaşamaya çalışır.
  "Neden benimlesin? Ya da soruyu yanlış soruyorum; Neden onunlasın? Ayrıl ondan ve benimle ol. Beni sevdiğini biliyorum.”
  Sea onun düşündüğü gibi basit seçimler yapma lüksü olan bir kadın mıydı? Yoksa verdiği kompleks kararların ardında başka bir sebep mi vardı? Robert, onun geçmişinde yatan sırrı çözebilecek miydi? Amerika’da başlayıp, Avrupa’da devam eden hatta Türkiye’ye uzanan bir masal…
  "Sizi ağlatmak için ne yaptı?” "Beni, beni sevdiğine inandırdı.”
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Eda Tuzcalı
Yayın Koordinatörü: Ali Osman Başkuyu
Katagori: Edebiyat / Yerli Roman
Sayfa Sayısı: 527
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri

Oldukça gizemli ve duygularını saklayan bir kadın olan Sea'nin yolu dünyaca ünlü Rock yıldızı Robert Peters ile kesişir. Robert ondan etkilenmeye başladığını keşfettiğindeyse işler sarpa sarar. Çünkü Sea'nin uzun yıllardır süren bir ilişkisi vardır. Robert, kelimelere dökmese de ona karşı boş olmadığını gösteren kadının her günün sonunda sevgilisinin kollarına gittiğini bilerek yaşamaya çalışır.
"Neden benimlesin? Ya da soruyu yanlış soruyorum; Neden onunlasın? Ayrıl ondan ve benimle ol. Beni sevdiğini biliyorum."
Sea onun düşündüğü gibi basit seçimler yapma lüksü olan bir kadın mıydı? Yoksa verdiği kompleks kararların ardında başka bir sebep mi vardı? Robert, onun geçmişinde yatan sırrı çözebilecek miydi? Amerika'da başlayıp, Avrupa'da devam eden hatta Türkiye'ye uzanan bir masal…
"Sizi ağlatmak için ne yaptı?" "Beni, beni sevdiğine inandırdı."
Sea Swart.. 3 buçuk yaşından beri büyük bir tiyatro tutkunu. Afife Jale'yi kendisine idol olarak kabul etmiş birisi. Diyeceksiniz Sea Swart ile Afife Jale ne alaka? Orasını söyleyemem spoiler vermiş olurum, alın okuyun :D 27 yaşında, oynadığı roller ile tiyatro camiasında adını duyurmuş birisi. Bunun yanı sıra zaman buldukça birkaç vokal işi de yapmıştır. Oyunculuğu kadar sesi de çok iyidir.
Robert Peters.. İngiliz Rock Starımızdan herkese merhabaa :) Hem aksanı, hem rock müziği, hem duygusallığı.. Arada sapıtsa da bu özellikleri bir potada topladığınızda sonuç inanılmaz oluyor değil mi? :) Robert, çıkartacağı single için daha önce çalıştığı vokallerin o parçayı tam anlattığından emin olamaz. O nedenle farklı bir ses arayışındadır. İş arkadaşı Garry'de hemen Sea'nın adını ortaya atar. Robert, merakına yenik düşer ve Sea'nın gizlice gidip Phantom of the Opera'daki sahnesini izler ve bayılır. Ertesi günü ise ikili kayıt stüdyosunda tanışır ve deneme birkaç kayıt alırlar ve hikayemiz bu şekilde başlar :)
Robert, Sea'nin performansını ilk izlediğinden beri ona karşı büyük bir ilgiyle çekilir. Ve hisleri beraber vakit geçirdikçe katlanarak büyür.
Sea'nin ise kimselere bahsetmediği bir sırrı vardır. Ve uzun zamandan beri Chriss ile beraberdir.
Kayıt, klip çekimi, provalar, turneler derken çiftimiz birlikte bu kadar uzun zaman geçirince ve beraber seslendirdikleri şarkının çekimine koyamayınca eğlence start verir 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kadınımın Şarkısı, Eda Tuzcalı Kadınımın Şarkısı, Eda Tuzcalı, Kadınımın Şarkısı - Eda Tuzcalı eğer aşk cevapsa o halde soru neydi? ''Oldukça gizemli ve duygularını saklayan bir kadın olan Sea’nin yolu dünyaca ünlü Rock yıldızı Robert Peters ile kesişir Robert, Dokuz Yayınları, Edebiyat Roman dokzu yayınevi aşk romanı
Kadınımın Şarkısı, Eda Tuzcalı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.