İslamiyette Eğitim ve Öğretim Metotları 1 Kübra Ülkü

İslamiyette Eğitim ve Öğretim Metotları 1 Kübra Ülkü

Yayınevi
Barkod
kübra ülkü islamda eğitim ve öğretim metotları 1 yasin
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
İslâmda Eğitim ve Öğretim Metotları 1 Kübra Ülkü
Dünyaya aciz ve bilgisiz olarak gelen insan da öğrenme kabiliyeti mevcuttur. Onun bu kabiliyetini geliştirmesi için eğitim ve öğretim'e ihtiyacı vardır.
Bu sebeple insanı yaratan cenab-ı hak Kuran-ı Kerim-ii İnzal buyurarak onun eğitilmesi için terbiye usulleri bildirmiştir. Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Sallallahü Aleyhi ve Sellem  de bu usuller hem tebliğ ve hem de bizatihi tatbik ederek bizlere örnek olmuştur.
İnsanın eğitim ve öğretim de birinci derece etken ebeveyn ve hemen ardından da hoca dır. Bu hayati Önem arz eden meselede muvaffak olunabilmesi için islam 'ın öngördüğü eğitim ve öğretim metotlarının öğrenilip tatbik edilmesi gerekir. İşte Kitabımız bu hususta tüm eğitimcilere bahusus hocalara yardımcı olmak gayesiyle kaleme alınmıştır. Seri halinde yayınlayacağımız eserimizin ilkini istifadelerinize sunmuş bulunmaktayız. Muvaffakiyet Allah-ü Teala'dan dır.

Yazar: Kübra Ülkü
Katagori: Çocuk Eğitimi İslamda Eğitim ve Öğretim Metodları 
Sayfa Sayısı: 160
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
İslamiyette Eğitim ve Öğretim Metotları 1 Kübra Ülkü İslamiyette Eğitim ve Öğretim Metotları 1 Kübra Ülkü, İslâmda Eğitim ve Öğretim Metotları 1 Kübra Ülkü islamiyette din eğitimi aile çocuk terbiyesi ismailağa yasin yayıncılık siraç satış sipariş, Yasin Yayınevi, Elifba Tecvid Dini Eğitim kübra ülkü islamda eğitim ve öğretim metotları 1 yasin
İslamiyette Eğitim ve Öğretim Metotları 1 Kübra Ülkü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.