İhlas Risaleleri, Bediüzzaman Said Nursi, Cep Boy

İhlas Risaleleri, Bediüzzaman Said Nursi, Cep Boy

Kategori
Barkod
İhlas Risalesi - Cep - Şahdamar
Aynı gün kargo
İhlas Risaleleri - Bediuzzaman Said Nursi - Cep Boy
"Risale-i Nur Külliyatından, Lem'alar adlı eserde yer alan İhlas risalesi, Üstad Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri tarafından, en az on beş günde bir okunması tavsiye edilmiş olup ihlas düsturu üzerine altın değerinde tavsiyeler içermektedir. Evet; " Bu dünyada, hususan uhrevî hizmetlerde en mühim bir esas, en büyük bir kuvvet, en makbul bir şefaatçi en metin bir nokta-i istinad, en kısa bir tarîk-ı hakîkat, en makbul bir duâyı manevî, en kerametli bir vesile-i makasıd, en yüksek bir haslet, en sâfi bir ubûdiyet "ihlas"tır..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Bediuzzaman Said Nursi
Yayınevi: Şahdamar
Katagori: Risale-i Nur Külliyatından İhlas Risaleleri
Sayfa Sayısı: 120
Boyut: 8 x 12 cm Ebat - Cep Boy
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Amelinizde rıza-yı ilâhi olmalı. Eğer O razı olsa, bütün dünya küsse ehemmiyeti yok. Eğer O kabul etse, bütün halk reddetde tesiri yok O razı olduktan ve kabul ettikten sonra, isterse ve hikmeti iktiza ederse, sizler etmek istemek talebinde olamdığınız halde, halklara da kabul ettirir; onları da razı eder. Onun için, bu hizmette doğrudan doğruya yalnız Cenâb-ı Hakk'ın rızasını esas maksat yapmak gerekir.

Bu dünyada, hususan uhrevî hizmetlerde en mühim bir esas, en büyük bir kuvvet, en makbul bir şefaatçi en metin bir nokta-i istinad, en kısa bir tarîk-ı hakîkat, en makbul bir duâyı manevî, en kerametli bir vesile-i makasıd, en yüksek bir haslet, en sâfi bir ubûdiyet "ihlas"tır.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Bütün kuvvetinizi ihlâsta ve hakta bilmelisiniz. Evet, kuvvet haktadır ve ihlâstadır. Haksızlar dahi, haksızlıkları içinde gösterdikleriihlâs vesamimiyet yüzünden kuvvet kazanıyorlar.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
İhlas Risaleleri, Bediüzzaman Said Nursi, Cep Boy İhlas Risaleleri, Bediüzzaman Said Nursi, Cep Boy, İhlas Risaleleri - Bediuzzaman Said Nursi - Cep Boy, ''Risale-i Nur Külliyatından, Lem'alar adlı eserde yer alan İhlas risalesi, , ihlas risalesi, ihlas risalesi 21 lema, ihlas risalesi pdf, ihlas risalesi dinle, ihlas risalesi indir, ihlas risalesi açıklaması, ihlas risalesi mp3 indir risale nur ihlas risalesi,bediüzzaman sözleri, bediüzzaman kimdir, bediüzzaman ne demek, bediüzzaman hayatı, bediüzzaman said nursi sözleri, bediüzzaman çizgi filmi, bediüzzaman vikipedi,bediüzzaman said nursi kitapları, bediüzzaman said nursi yazar, bediüzzaman said nursi yeni kitap, bediüzzaman yayincilik, bediüzzaman yayınları, said nursi nin kitapları, bediüzzaman risale i nur, bediüzzaman sözleri bediüzzaman nedir,, Şahdamar Yayınları, Risale-i Nur İhlas Risalesi - Cep - Şahdamar
İhlas Risaleleri, Bediüzzaman Said Nursi, Cep Boy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.