Hazreti Muhammed'in s.a.s Mucizelerle Daveti, Dr. Muhammed B.  Abdurrahman El Arifi

Hazreti Muhammed'in s.a.s Mucizelerle Daveti, Dr. Muhammed B. Abdurrahman El Arifi

Yayınevi
Barkod
Peygamberimizin Mucizelerle Daveti
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Hazreti Muhammed'in S.A.V 'in Mucizelerle Daveti
Dr. Muhammed B. Abdurrahman El Arifi
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Dr. Muhammed B. Abdurrahman El Arifi
Katagori: Peygamberimiz s.a.v'in Mucizeleri ve Daveti
Sayfa Sayısı: 112
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Ümmü Ma'bed şunları söyledi:
Öyle birisini gördüm ki. güzelliği besbelliydi, güzel huyluydu. Yüzü parlaktı. Ne karnı büyük, ne de bası küçüktü. Çok güzeldi. Gözleri siyah, kirpikleri çoktu. Sesi nazik, gözünün akı çok, siyahı da çok siyahtı. Doğuştan sürmeliydi. Kaşlarının ucu ince ve çatık kaslıydı.

Saçları koyu siyahtı. Boynu uzun ve yüksekti, sakalı sıktı. Sustuğunda kendisinde bir vakar ve ağır başlılık vardı. Sözleri sanki dizilmiş birer inci gibi ağzından tatlı tatlı akmaktaydı.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Sözü açık ve hak ile batıl arasını ayırıcı olup ne acizlik sayılacak derecede az, ne de boş gereksiz sayılacak derecede çoktu. Uzaktan bakılınca insanların en heybetlisiydi. Yakınına gelince, herkesten daha tatlı ve çekiciydi. Sanki o, bir fidandı, iki fidan arasında bitmiş, parlaklığı ve yeşilliği onlara üstün gelmişti.

Yanında arkadaşları vardı, o bir şey söylediğinde, onlar dinliyorlar, verdiği emri yerine getirmek için koşuşuyorlardı. Asık suratlı değil, güleçti, kimseyi azarlamıyor ve kınamıyordu."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Ümmü Ma'bed. dünyanın tanıdığı en büyük zatı tarif etmeye devam etti.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hazreti Muhammed'in s.a.s Mucizelerle Daveti, Dr. Muhammed B. Abdurrahman El Arifi Hazreti Muhammed'in s.a.s Mucizelerle Daveti, Dr. Muhammed B. Abdurrahman El Arifi, Hazreti Muhammed'in S.A.V 'in Mucizelerle Daveti, Dr. Muhammed B. Abdurrahman El Arifi,mucize dualar, Konya, Burç, dini mucizeler, mucizeler video, mucizeler izle, peygamberlerin mucizeleri, kuran mucizeleri,peygamberlerin mucizeleri kısaca, peygamberlerin mucizeleri videoları, peygamberlerin mucizeleri izle, peygamberlerin mucizeleri ile ilgili ayetler, peygamberlerin mucizeleri slayt, peygamberlerin mucizeleri vikipedi, peygamberlerin hayatı, peygamberlerin mucizeleri kitap, mucizeler gecesi,peygamberimizin mucizeleri nelerdir, peygamberimizin mucizeleri ile ilgili ayetler, peygamberimizin mucizeleri slayt, peygamberimizin mucizeleri video, peygamberimizin hadisleri, hz muhammedin mucizeleri, peygamberimizin mucizeleri izle, peygamberimizin mucizeleri vikipedi, mucizeler kursu,, Burç Yayınevi, Siyer - İslam Tarihi Peygamberimizin Mucizelerle Daveti
Hazreti Muhammed'in s.a.s Mucizelerle Daveti, Dr. Muhammed B.  Abdurrahman El Arifi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.