Mahmud Efendi Hazretlerimizin Hatm-i Hâce Sohbetleri, Mahmut Eren, 600 Sayfa
17x24 cm Ebat Sert Kapak Ciltli 600 Sayfa
Kaderleri kederle yazılmış Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem ümmeti, Kur’an’ı anlayıp baş tacı ettikleri zaman hep yükselip insanlığa rehber olmuşlarıdır. İslam’ın ve eşsiz kitabının unutulmaya başladığı günümüzde, gayret-i diniyem gereğince fırsat buldukça Kur’an’ın ayetlerini tefsir ederek ihvanıma sohbet ederdim. 
Bahusus, Hatm-i Hacegan’dan sonra okunan aşr-ı şeriflere mana vermeyi adet edinip gücüm yettiğince hazır buluna cemaate faydalı olmaya çalışırdım. O günlerde yapılan sohbetlerimin kaleme alınıp herkesin istifadesine sunulmasıyla duyduğum süruru ifade ederken emeği geçenlere de Cenab-ı Allah’tan daha birçok hayırlara muvaffakiyetler niyaz ederim.
*Mahmud Ustaosmanoğlu
Kitaptan Bir Bölüm...
(Ey Resûlüm!) Şübhesiz ki biz sana Kitâb’ı, insanlar için hak ile indirdik. O hâlde kim hidâyete ererse, artık kendi lehinedir. Kim de dalâlete düşerse, ancak kendi aleyhine olarak sapmış olur. Çünki sen, onların üzerine vekil değilsin!
İZAHAT:
Yani sen onların başında dur bekle demiyorum.Sen sadece Hakk'ı anlat,mesele böyledir arkadaşlar.Herkes başının çaresine baksın.Mevla her an görüyor.Melekleri de görüyor, Allah'ın müsade ettiği kadar.Dostları da görüyor, Allah'ın müsade ettiği kadar....Yani Allah (celle celelühü) Allah'lığını yaptı.Bize de kulluk yapmak kaldı.
Ya Rabbi! Din-i Mübini islam'ı koru...İslam'ı cahillerin şerrinden koru....Dini bilmez,birşey bilmez,çıkar millete hitap eder...En büyük dalalet,en büyük kötülük işte bu...
Efendi Babam (kuddise sirruhu) anlatırdı:Hasan-ı Basri Hazretlerinden naklederek...Hasan Basri Hazretlerinin annesi Efendimiz (sallahu aleyhi ve sellem)'in ailelerine bakardı.O arada onu emzirdiler.Onun için büyük insandır.Hasan Basri Hazretleri buyuruyor ki:
Din-i Mübin-i İslam'ın yıkılması şunlara bağlıdır:
"İnsanlar bildikleri ile amel etmezler.Bilmedikleri ile amel ederler.Bilmediklerini öğrenmezler ve insanları öğrenmekten men ederler."
BÖYLE YIKARLAR İSLAMI...!
Ya Erhamerrahimiyn Ya Erhamerrahimiyn Ya Erhamerrahimiyn
Evladu ahfadımızı hayırlı eyle.Arkamızdan Şeriatı,tarikatı muhafaza eden nesiller ihsan eyle.Bütün ihvanımızı muhafaza eyle...Bütün ihvanımıza kuvvet,kudret ihsan eyle..Terakkiler ihsan eyle,işin hakikatına ulaştır Ya Rabbi...Dualarımızı kabul eyle...
RİSALE-İ KUDSİYYE, Sh:28
Şeriat bilmeyen bilmez tarikat
Tarikat bilmeyen bilmez hakikat
Hakikat bilmeyen bilmez şeriat
Nihayet istikametle şeriat
Şeriat habliyle Hakk'a gidelim
Cemali ba kemale seyredelim...
"Hatmi Hace Sohbetleri Kitabı Sayfa:118

Hazırlayan: Mahmut Eren
Sayfa Sayısı: 600
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Kapak Türü: Ciltli Sert Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe, Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hazretlerimizin Hatmi Hace Sohbetleri, Mahmut Eren, 600 Sayfa Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hazretlerimizin Hatmi Hace Sohbetleri, Mahmut Eren, 600 Sayfa, Mahmud Efendi Hazretlerimizin Hatm-i Hâce Sohbetleri Kitabı Mahmut Eren, 600 Sayfa yasin ahıska yayınevi kitap kalbi yayıncılık sipariş, Kitap Kalbi Yayıncılık, Mahmut Ustaosmanoğlu efendi hazretlerinin hatme hace sohbetleri kitabı
Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hazretlerimizin Hatmi Hace Sohbetleri, Mahmut Eren, 600 Sayfa

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.