Duvak, Elif Gürsoy

Duvak, Elif Gürsoy

Kategori
Yayınevi
Barkod
Elif Gürsoy Duvak Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Duvak  -Elif Gürsoy /Roman
"Kitaptan: Efşan da duygu dolu anlar yaşıyordu. Buraya geldiğinde bir adım ötesini göremiyordu. Sadece selman'ın güçlü bakışlarına duyduğu güven, feneri olmuştu. Şu an tek dileği ölene dek bu orman bakışlara böyle aşkla bakabilmekti..."

Yazar: Elif Gürsoy
Katagori: Roman
Sayfa Sayısı: 272
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
- Sebepler değil, beni sonuçlar ilgilendirir. 
- Ama her sonucun bir sebebi vardır…
Genç adamın öfkesi mazeret kabul etmiyordu. Genç kıza doğru eğilerek;
- Ben seni her baktığımda görmeli, her aradığımda bulmalı, attığın her adımdan, konuştuğun herkesten, kısacası aldığın her nefesten haberim olmalı.
Ağabeylerinin gözleri önünde büyüdü. Ailesinin de Selman’ın da isteği aynıydı. Ama başka bir şey… anlayamadığı başka bir şey vardı. Selman sanki kendinden bilmediği bir intikamın öcünü alıyordu.SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Duvak, Elif Gürsoy Duvak, Elif Gürsoy, dini roman yazarları, dini roman indir, dini roman özetleri, dini roman pdf, dini roman e kitap indir, dini roman kitap isimleri, dini roman tavsiye,en çok okunan dini romanlar, dini romanlar ve yazarları, dini rüya tabirleri, dini roman yazarları, dini kitaplar, halit ertuğrul, kitapyurdu, imamın manken kızı, dini roman dinle,, Yasin Yayınevi, Edebiyat Roman Elif Gürsoy Duvak Kitabı
Duvak, Elif Gürsoy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.