Kayıp Gül Ekim Yağmurları, Serdar Özkan

Kayıp Gül Ekim Yağmurları, Serdar Özkan

Kategori
Barkod
9786051421216
Vitrin Katagorisi
Piyasa Fiyatı
12.50
Aynı gün kargo
Kayıp Gül 3 - Ekim Yağmurları - Serdar Özkan
‎"Güller haklıydı. Aşkın aşk olması için özlem gerekir. 
Aşkı büyüten özlemdir. Kavuşmanın güzelliğini verense ayrılık."

Yazar: Serdar Özkan
Katagori: Roman
Yayın Yönetmeni: Ilgın Sönmez
Sayfa Sayısı: 448
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi:  Ekim 2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

65’i aşkın ülkede 44 dilde okunan Türk romancı Serdar Özkan’ın yeni kitabı Kayıp Gül “Ekim Yağmurları” hayata, kendinize ve AŞK’a bakışınızı değiştirecek. 

Kitapları, Penguin (ABD), Random House (İngiltere), Hachette, Bertelsmann, RCS Libri gibi, dünyanın en seçkin ve prestijli yayınevleri tarafından yayınlanan Serdar Özkan’ın yeni romanı yüreğinizi ısıtacak.

“Daha ilk kitabının bütün dünyada Simyacı, Küçük Prens ve Martı gibi klasiklerle kıyaslanması bir romancı için sık rastlanan bir durum değil.”
Deccan Herald – HİNDİSTAN

“Bu romanın bizi birleştirmeye gücü var."
TVA Televizyonu - KANADA

"Serdar Özkan ismi şimdiden Paulo Coelho, Richard Bach ve hatta Antoine de Saint-Exupéry ile birlikte anılıyor."
Corriere della Sera – İTALYA

“Türklerin Küçük Prens’i tüm dünyayı büyülüyor.”
Helsinki Sanomat – FİNLANDİYA 
http://www.kitaptakipcileri.com/Kayip-Gul-Ekim-Yagmurlari-Serdar-Ozkan,PR-1502.html
‘Kayıp Gül’ adlı ilk romanıyla adını duyuran, bu ilk roman farklı dillere çevrilip ‘çok satanlar’ listelerine girince tartışmalara neden olan bir yazar Serdar Özkan. Bu tartışmalar arasında kendini var etmek için epey çaba harcamış. Şimdi yeni romanı ‘Kayıp Gül-Ekim Yağmurları’ ile karşımızda.

Kayıp Gül’ün ve yazarı Serdar Özkan’ın adını ilk kez, ‘çok satanlar’ listelerinde karşımıza çıkınca görmüştük çoğumuz. Oysa ‘Kayıp Gül’, listeye girmeden çok daha önce Türkiye’nin prestijli yayınevlerinden biri tarafından yayınlanmış ama 1.000’den fazla okura ulaşamamıştı.

İkinci kez Timaş Yayınları tarafından basılan ‘Kayıp Gül’, Türkçe’de yayınlanmadan önce pek çok yabancı dile çevrilmiş ve adından övgüyle söz ettirmişti. Bildiğim kadarıyla böyle bir başarıyı göğüslemiş ilk kitap, dünyada da ülkemizde de yoktu! İlk bakışta bu başarı bir avantaj gibi görünse de hem kitabın yazarı Serdar Özkan’ı hem de bahsi geçen yayınevlerini zor durumda bıraktı.

Başarı, yazar için çok ağır bir sorumluluk ve cevaplanması gereken yüzlerce soruyu beraberinde getirmişti. ‘Kayıp Gül’, Türkiye’de çok satan listelerine girdiğinde Özkan da, yazarlığının sorgulanmasından yurtdışında kitabını basan yayınevlerinin varlığına-yokluğuna kadar uzanan bin bir çeşit soruyla ve önyargıyla karşı karşıya kalmıştı.

Serdar Özkan, bu gergin ortamda kendini var etmeye çalışmış, kitabın başarısı ve kendi kimliği hakkında her katıldığı projede açıklamalar yapmaya çalışmışsa da ne kamuoyu ne okur ne de edebiyat dünyası bu açıklamaları tatminkâr bulmuştu. Yaşananların ardından Özkan, bu geçen süre içerisinde kendi internet sitesinde kitabının yurtdışı baskı kapaklarını paylaşmış, yayıncıları hakkında bilgi vermiş; Penguin, Random House, Hachette, Bertelsmann, RCS Libri gibi büyük dünya yayıncılarının ‘Kayıp Gül’ü yayınladığını göstermişti.

Serdar Özkan’ın, ikinci romanı ‘Hayatın Işıkları Yanınca’yı Altın Kitaplar yayınlamış ve bu kitap da on binlerce okura ulaşmıştı. Bu kitapla ilgili en ilginç yorum ise İtalya’dan, Vogue Dergisi tarafından yapılanı; “Hayat mucizesi üzerine yazılmış zarif bir roman.”
http://www.kitaptakipcileri.com/Kayip-Gul-Ekim-Yagmurlari-Serdar-Ozkan,PR-1502.html
Artemis Yayınları tarafından yayınlanan ‘Kayıp Gül-Ölümsüz Kalp’ de Serdar Özkan’ın özgün kaleminin bir aynası adeta. Yurtdışında yaygın bir tür olan mistik-çocuk kitapları kategorisinde. ‘Ölümsüz Kalp’i okurken bir çocuk kitabı okur gibi okuyor ve metnin içindeki satır araları ve zengin mesajlarla romanın tadına sonuna kadar varabiliyorsunuz.

YENİ BİR ‘HAYAT MUCİZESİ’ 
Özkan, şimdiyse ‘Kayıp Gül- Ekim Yağmurları’ ile karşımızda. Yeni kitabın ‘Hayatın Işıkları Yanınca’ ve ‘Ölümsüz Kalp’ ile bir bağlantısı yok. Başlı başına okunabiliyor.

‘Ekim Yağmurları’ hakkında o kadar çok şey yazılabilir ki. Ancak neresinden tutsam, nasıl anlatsam bilemiyorum. Başlasam bir yerinden diyorum ama o ipucu romanın bütün büyüsünü mahvedebilirmiş gibi hissediyorum. Yine de bir şeyler söylemek ve kısaca bahsetmek gerekirse şunları söylemek mümkün: Kitabın baş karakteri Diana’nın kendi içine doğru yaptığı sonsuz, mistik yolculuğun anlatıldığı ‘Ekim Yağmurları’, diyalogları, tasvirleri ve yine özgün anlatımıyla dikkatinizi çekecek.

Diana, annesinden gelen mektubu okur ve onun dediklerine harfiyen uyarak ‘Ekim Yağmurları’nı izlemek için Efes’e doğru yola çıkar.  Hiç bilmediği bir adrese gidecek, hiç bilmediği insanlarla karşılaşacak ve bambaşka bir dünyada bulacaktır kendini...
http://www.kitaptakipcileri.com/Kayip-Gul-Ekim-Yagmurlari-Serdar-Ozkan,PR-1502.html
Sonsuz, uçsuz bucaksız ve tarifsiz. Diana burada güllerle, kuşlarla ve en önemlisi ona hayatının en büyük armağanını verecek biriyle tanışacaktır. Gizemlerle ve mucizelerle dolu hayatının en güzel anlarına da bizler okurken birebir tanık olacağız.

Özkan kitabın ithaf sayfasında “Toprağı arayan gül/ Güneşi arayan ışık/ Okyanusu arayan damla için...” demiş.

Kitabı özetleyecek sayısız cümleden sadece biri... Son olarak kitabın aralık ayında ABD’de Penguin tarafından yayınlanacağını söyleyelim...
http://www.kitaptakipcileri.com/Kayip-Gul-Ekim-Yagmurlari-Serdar-Ozkan,PR-1502.html
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kayıp Gül Ekim Yağmurları, Serdar Özkan Kayıp Gül Ekim Yağmurları, Serdar Özkan, Kayıp Gül 3 - Ekim Yağmurları Kitabı- Serdar Özkan,‎''Güller haklıydı. Aşkın aşk olması için özlem gerekir. Aşkı büyüten özlemdir. Kavuşmanın güzelliğini verense ayrılık.'' Yazar: Serdar Özkan, Katagori: Roman,kayıp gül ile ilgili aramalar,kayıp gül özeti,kayıp gül konusu, kayıp gül 2,kayıp gül kitap özeti,kayıp gül kitabı,kayıp balık nemo izle,kitapyurdu, küçük prens,serdar özkan kayıp gül,serdar özkan hayatın işıkları yanınca,serdar özkan iletişim yazar serdar özkan,serdar özkan the missing rose,kayıp gül kitap,hayatın işıkları yanınca kitap serdar özkan ın kitapları,, Artemis Yayınları, Edebiyat Roman 9786051421216
Kayıp Gül Ekim Yağmurları, Serdar Özkan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.