Diyanet Yeterlik Deneme Sınavları

Diyanet Yeterlik Deneme Sınavları

Yayınevi
Barkod
80'er Soruluk 3'er Adet
Piyasa Fiyatı
10.00
Aynı gün kargo
Diyanet Yeterlik Deneme Sınavları - 2013
Kur'an Kursu Öğreticiliği, İmam Hatiplik, Müezzinlik,
MEB Açık Lise, Açık İmam Hatip Lisesi
80'er Soruluk 3'er Adet Yeterlik Deneme Sınavı
Diyanet Yeterlik ve MBSTS Sınavı Ayrıntılı Çözümlü Cevapları
http://www.kitaptakipcileri.com/Diyanet-Yeterlik-Deneme-Sinavlari,PR-1559.html
Yazarlar: Bekir Karabıyık - Yunus Emre Sayan
Sayfa Sayısı: 128
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi: 2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
http://www.kitaptakipcileri.com/Diyanet-Yeterlik-Deneme-Sinavlari,PR-1559.html
2012 Yılında ilk sınavını veren ve okurlarının sıcak ilgisiyle kısa sürede birçok baskı yapan "Yeterlik Sınavı Kaynak" Kitabımızdaki %80 Başarı Sonrası Kitabımızla sınava hazırlanan adayken, şu an istedikleri yeterlik belgesini alarak göreve başlayan dostların ve yayınevinin talepleri doğrultusunda yeni bir çalışma ile sizleri yeniden selamlıyoruz.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ilk defa alınacak personele yönelik yapılan yeterlik sınavlarıyla ilgili kaynak /Hazırlık kitapları, soru bankaları olduğu bilinmektedir. 
Ancak sınavlarla birebir uyumlu deneme kitabı henüz böylesi bir çalışma bulunmamaktadır.
Bu anlamda ilk olan eserimiz , Diyanet 'in değişen yeni sınav yönetmeliği sonrası belirlenen kurallara uygun ve 2012 YETERLİK SINAVI formatıyla birebir uyumlu bir halde hazırlanmıştır. Çeşitliliğin zenginlik olduğunu düşünüyoruz. İnşallah, yeterlik üzerine çalışan dostların deneme konusunda da çalışmaları olur ki, bu durumdan en çok yeterlik adayları kazanacaktır. 
Zengin kaynak imkanına sahip olabileceklerdir. Bu durumda iyi olan kazanacaktır.
http://www.kitaptakipcileri.com/Diyanet-Yeterlik-Deneme-Sinavlari,PR-1559.html
Yeterlik için hazırlanan adayların, yeterlik hazırlık çalışmalarını tamamladıktan sonra sınav öncesi on günde bir bu sınavları çözmeleri sınava hazırlıkta kolaylık sağlayacaktır. Her ne kadar guruplar ve konulara göre göre soru sayıları farklı olsa da, üç gurubun konu sınırları ve soru düzeyleri birbirlerine yakınlık arzetmektedir. Bu sebeple yeterlik için hangi gurupta girecek olursa olsun hazırlanan adayların tüm denemeleri çözmeleri fayda sağlayacaktır.
Denemelrtin çözümünün, gerçek sınavdaki gibi, saat tutularak ve tek oturumda yapılması sınava hazırlıkta önemlidir.
2012 YETERLİK VE MBSTS sorularının ayrıntılı çözümlerine de yer verilmiştir.
Soru çözümünde, seçenekelerin her biri incelenmeye çalışılmış, normal formatın dışına çıkılarak, bir taraftan cevaplar ayrıntılarıyla açıklanırken; diğer taraftan, soru çözümünde dikkat edilecek stratejilerle de soru çözme teknikleri açıklanmaya çalışılmıştır.
Yeterlik sürecinde sınava çalışan tüm adaylara başarılar diler, dünya-ahiret tüm sınavların hayırla, lehimize sonuçlanmasını niyaz ederiz...http://www.kitaptakipcileri.com/Diyanet-Yeterlik-Deneme-Sinavlari,PR-1559.html

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Diyanet Yeterlik Deneme Sınavları Diyanet Yeterlik Deneme Sınavları, Diyanet Yeterlik Deneme Sınavları - KASIM 2012 Kur'an Kursu Öğreticiliği, İmam Hatiplik, Müezzinlik, MEB Açık Lise, Açık İmam Hatip Lisesi 80'er Soruluk 3'er Adet Yeterlik Deneme Sınavı 2012 Diyanet Yeterlik ve MBSTS Sınavı Ayrıntılı Çözümlü Cevapları, diyanet yeterlik sınavı, diyanet yeterlilik mülakat sonuçları 2012, diyanet yeterlilik mülakat sonuçları ne ,zaman açıklanacak, diyanet yeterlilik mülakat sınav ,,sonuçları,diyanet yeterlilik sınavı sonuçları, diyanet işleri yeterlik sınavı, diyanet yeterlik sınavı soru, diyanet işleri personel genel müdürlüğü, diyanet yeterlilik sınavı 2013, diyanet yeterlik sınavı soruları, diyanet yeterlilik sınavı, imam hatip yeterlilik sınavı,, Hüner Yayınevi, Mbsts, Dhbt, İhtisas, Gys, Dkab 80'er Soruluk 3'er Adet
Diyanet Yeterlik Deneme Sınavları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.