Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlik Ve Mbsts
Soru Bankası - 2823 Özgün Soru -520 Sayfa - 2013'e Hazırlık

Yazarlar: Prof. Dr. Ali Akpınar, Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, Prof. Dr. Saffet Köse 
Doç. Dr. Adil Yavuz ,Yrd. Doç. Dr. Ali Öge ,Yrd. Doç. Dr. Ahmet Güzel, Hasan Hüseyin Sofuoğlu ,Prof. Dr. Mustafa Demirci
Sayfa Sayısı: 520
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi: 2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

"Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlik ve MBSTS Soru Bankası”nın öncelikle iki önemli konuda yararlı olduğunu söyleyebiliriz. Bunlardan birisi eserin; bu alanda yapılmış çalışmaların yetersizliğinden kaynaklanan boşluğu doldurabilecek bir görev üstlenmesidir. Şöyle ki, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın açtığı sınavlara hazırlık mahiyetinde oluşturulmuş, adayların kendilerini test edebileceği derli toplu bir "Soru Bankası” mevcut değildi. Elinizdeki "Soru Bankası” bu tür çalışmaların ilk basamağını oluşturmuş oldu. Eserin ikinci önemli özelliği, sınav hazırlığı dışında da, dinî konularda bilgi- birikim sahibi olan ve/veya olmak isteyen kişilere seviyesini kontrol edebilme imkânı vermesidir. Bu durumda eserimizin "yaşı, eğitim düzeyi, amacı” ne olursa olsun dinî konularda kişilerin kendisini test edebilmesine imkân sağlayacak bir kitap olduğunu söyleyebiliriz. Bir başka ifadeyle elinizdeki "Soru Bankası”nın Kur’ân Kursu öğrencisi ve öğretmeninden, İHL öğrencisi ve öğretmenine; dinî bilgi seviyesini ölçmek isteyen bir kişiden, DİB sınavlarına katılacak adaylara kadar birçok kesime yardımcı olabilecek, rehberlik yapabilecek bir içeriğe sahip olduğu kanaatindeyiz.
Sahalarında uzman olan yayın ekibimiz, önceki yıllarda sınavlarda çıkan soruları inceleyerek, sınav formatında sorular hazırlamışlardır. Test soruları sadece bir derse yönelik değil; Kelâm, Tefsir, İslâm Hukuku/Fıkıh, Hadis, Kur’ân-ı Kerîm/Tecvid, Siyer/İslâm Tarihi, DİB Mevzuatı / Genel Kültür dersleriyle ilgili soruları ihtiva etmektedir. Sorular karma test halinde verilmiş, bölüm sorularının sonuna cevap anahtarları konulmuştur.
http://www.kitaptakipcileri.com/Soru-Bankasi-Diyanet-Isleri-Baskanligi-Yeterlik-ve-Mbsts-1838-Ozgun-Soru,PR-1475.html
Pratik Hazırlık Kitabı’ndan edinilen bilgi birikiminin, Soru Bankası’ndaki testlerle pekiştirilmesi, gerek öğrenilen bilgilerin kalıcı olmasında, gerek sınav test tekniğine aşinalık kazandırılmasında önemli ölçüde yararlı olacaktır.
http://www.kitaptakipcileri.com/Soru-Bankasi-Diyanet-Isleri-Baskanligi-Yeterlik-ve-Mbsts-1838-Ozgun-Soru,PR-1475.html
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Soru Bankası Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlik ve Mbsts 2823 Özgün Soru Soru Bankası Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlik ve Mbsts 2823 Özgün Soru, Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlik Ve Mbsts Soru Bankası Kitabı, 2823 Özgün Soru - 2012, Yazarlar: Prof. Dr. Ali Akpınar, Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, Prof. Dr. Saffet Köse Doç. Dr. Adil Yavuz ,Yrd. Doç. Dr. Ali Öge ,Yrd. Doç. Dr. Ahmet Güzel, Hasan Hüseyin Sofuoğlu , Kitap Dünyası, Yayınları, Hüner, Konya, Kitap, Kolay, Test, Soru, Cevapları, 2012, 2013, 2010, kpss, yeterlik, yeterlilik, kitapları, kitabevi, kitap, ahmet, çiçek, Pratik Hazırlık Kitabı’ olmasında, gerek sınav test t.1838,,Hasan Hüseyin Sofuoğlu, Kitabı, bankası, mbsts, kitap, diyanet, merve, sınav, zeki, konya, 2010,2011,2012,2013, yeni, kitap, kolay, soru, cevap,1838,2823,soru,diyanet yeterlilik sınavı 2012, 2009 diyanet yeterlilik belgesi sonuçları, diyanet yeterlilik sınavı soruları, 2010 diyanet yeterlilik sınavı ne, Kitap Dünyası Yayınları, Mbsts, Dhbt, İhtisas, Gys, Dkab Diyanet Sınavı Soru Bankası
Soru Bankası Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlik ve Mbsts 2823 Özgün Soru

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.