Din Görevlisinin Rehber Kitabı, Doç. Dr. Hayati Tetik

Din Görevlisinin Rehber Kitabı, Doç. Dr. Hayati Tetik

Barkod
Din Görevlileri El Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Din Görevlisinin Rehber Kitabı  - Doç. Dr. Hayati Tetik
"Din görevlilerinin cami içerisinde veya cami dışında karşılaştıkları konularda yararlanabilecekleri bir eser..."
"Dr. Hayati Tetik'in beklenen kitabı "Din görevlilerinin rehber kitabı" çıktı. Dr. Hayati Tetik'in "Din Görevlilerinin Rehber Kitabı" özellikle yeni göreve başlayan din görevlilerinin en çok tedirgin oldukları konularda önemli bir başvuru kaynağı."

Yazar: Doç. Dr. Hayati Tetik
Katagori: Din Görevlileri İçin Bilgiler - İlmihal - Dualar - Fıkıh -Akaid - ve Tüm Dini Konular
Sayfa Sayısı: 412
Boyut: 14 x 23 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. HamurKağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Din eğitimcilerinin en önemli görevleri arasında halka rehberlik gelmektedir.
Çünkü onlar halkın manevi önderleridirler.
Hz.peygamber’in varisleri olan din görevlileri, günümüzde vaizlik, imamlık ve Müezziklik vazifesini yürütürken, bu görevini cami dışında da sürdürmek Zorundadır. Zira halkımızın büyük bir çoğunluğu din hizmetini din görevlilerinden beklemektedirler.
Din deyince akla camide kılınan namazlar ile cami avlusunda kılınan canaze namazları akla gelmektedir. Halbuki din, hayatın her alanında vardır ve din hizmeti de bu alanların tamamını kapsamaktadır. Zira din hizmeti ihya hizmetidir. 
www.kitaptakipcileri.com
Bundan dolayıdır ki, din görevlisinin görevi cade namaz kıldırmakla bitmemektedir. Gerek cami içi, gerekse cami dışındaki bu görevler ifa edilirken,karşılaşırlan zorlıkları bir nebze de olsa kolaylaştırma; bilgileri derli toplu bir araya getirip, kaynağının tespit etme; ezanları makamlara göre okuma, cuma ve bayram hutbeleri, canaze namazı ve defni, hatim ve mevlid merasimi,
temal atma ve cami açılında yapılacak konuşma ve dua örnekleri, nişan,nikah,asker,hacı uğurlama ve yeni doğan çocuklar isim koyma gibi din görevlisinin devamlı karşılaştığı durumlarda işi en iyi şekilde nasıl icra edebilileceğini tesbit etmeye çalıştık.
Din görevlilerimizin, yukarıda seymaya çalıştığımız birçok toplumsal etkinliklerin yanında, bulunduğu toplumda konunun önemine binaen okumasının uygun olacağı aşr-ı şerifleri de sunmuş bulunuyoruz.
www.kitaptakipcileri.com
Ciltler dolusu kitap karıştırmak yerine, pratik olarak faydalanılabilecek bu kitabın, din görevlilerimizi ve bu alanla ilgilenenlere faydalı olabileceğini ümit ediyoruz....
www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Din Görevlisinin Rehber Kitabı, Doç. Dr. Hayati Tetik Din Görevlisinin Rehber Kitabı, Doç. Dr. Hayati Tetik, Din Görevlisinin Rehber Kitabı ,Doç. Dr. Hayati Tetik,imamlık,diyanet sınavı, yeterlilik, yeterlik, ''Din görevlilerinin cami içerisinde veya cami dışında karşılaştıkları konularda yararlanabilecekleri bir eser...'',din görevlisi yeterlilik sınavı başucu kitabı, din görevlisi alımı 2012, din görevlisi kitabı, din görevlisi maaşları 2013, din görevlisi alımı,diyanet işleri yeterlik sınavı, diyanet görevde yükselme, meb görevde yükselme sınavı, diyanet yeterlilik sınavı, diyanet sınavı soruları, diyanet sınavı sonuçları, diyanet sınavı tarihi, diyanet sınavı 2011, din görevlisi el kitabı, din görevlisi yeterlilik sınavı, din görevlisi mbsts ve yeterlik sinavlarina hazirlik kitabi,, Kültür Eğitim Vakfı Yayınları, Mbsts, Dhbt, İhtisas, Gys, Dkab Din Görevlileri El Kitabı
Din Görevlisinin Rehber Kitabı, Doç. Dr. Hayati Tetik

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.