Devletin Bekası İçin Saltanat Cinayetleri, Hasan Tahsin Bayram

Devletin Bekası İçin Saltanat Cinayetleri, Hasan Tahsin Bayram

Kategori
Barkod
Tarihte Saltanat Cinayetleri Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Devletin Bekası İçin; Saltanat Cinayetleri
Hasan Tahsin Bayram
"Osmanlı Devleti`nde şehzade katli meselesi, tarihi, siyasi ve hukuki yönlerden tetkik konusu olduğu kadar insani açıdan da büyük bir tetkik konusu olduğu kadar insani açıdan da büyük bir tetkik konusu olmaktadır. İşte elinizdeki bu eser Ali Osman`da işlenilen cinayetlere farklı bir gözle bakmaktadır.  "

Yazar: Hasan Tahsin Bayram
Katagori: Türk-Osmanlı Tarih - İnceleme-Araştırma 
Sayfa Sayısı: 240
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Tarihteki Türk devletlerinin, Kuzey-Güney veya Doğu-Batı diye ayrıldığı, ya da Selçuklularda olduğu gibi beylikler, atabeylikler halinde parçlandğı tarih kitaplarından hatırımızdadır.
İşte Selçuklulardan sonra Anadolu`da yeni bir güç olarak ortaya çıkan Osmanlılar, butecrübelerden ders almış, devletin böyle bir akıbete uğramaması için fedakarlık gösterip, acı ilacı bizzat kendileri içmişleridr. Bu ilaç, halk arasında "kardeş katli" diye bilinen, hanedan mensuplarının nizam-ı alem, yani amme menfaati yolunda katledilmesidir.
Osmanlı Devleti`nde şehzade katli meselesi, tarihi, siyasi ve hukuki yönlerden tetkik konusu olduğu kadar insani açıdan da büyük bir tetkik konusu olduğu kadar insani açıdan da büyük bir tetkik konusu olmaktadır. İşte elinizdeki bu eser Ali Osman`da işlenilen cinayetlere farklı bir gözle bakmaktadır. www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Devletin Bekası İçin Saltanat Cinayetleri, Hasan Tahsin Bayram Devletin Bekası İçin Saltanat Cinayetleri, Hasan Tahsin Bayram, Devletin Bekası İçin; Saltanat Cinayetleri, Hasan Tahsin Bayram, ''Osmanlı Devleti`nde şehzade katli meselesi, tarihi, siyasi ve hukuki ,kanuni sultan süleyman eşleri, hürrem sultan, kanuni sultan süleyman sözleri, kanuni sultan süleyman şiirleri, yavuz sultan selim, fatih sultan mehmet, kanuni sultan süleyman hayatı, kanuni sultan süleyman hastanesi randevu,osmanlı kitabı, osmanlı tarihi, osmanlı devleti, osmanlı isimleri, gezi kitapları,, şiir kitapları, mustafa armağan osmanlı, osmanlı insanlığın son adası kitap,osmanlı tarihi özet osmanlı padişahları, osmanlı tarihi ders notları, osmanlı devleti, osmanlı tarihi video, osmanlı tarihi kitapları, osmanlı tarihi vikipedi, osmanlı tarihi kronolojisi,, Sıradışı Akademi Yayınları, Tarih Tarihte Saltanat Cinayetleri Kitabı
Devletin Bekası İçin Saltanat Cinayetleri, Hasan Tahsin Bayram

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.