Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri Kadir Mısıroğlu 2. Cilt

Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri Kadir Mısıroğlu 2. Cilt

Kategori
Yayınevi
Barkod
Tahrif Hareketleri - 2
Piyasa Fiyatı
25.00
Aynı gün kargo
Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri - 2. Cilt
Kadir Mısıroğlu - 720 Sayfa

Yazar: Kadir Mısıroğlu
Katagori: Tarih - İtikat
Kapak: Şeyma Kocaman
Yayına Hazırlayan: Ali İhsan Bahadır
Sayfa Sayısı: 720
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi:  Ekim 2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Değerli Okuyucu!..

Kâinata hâkim olan bu ebedî ve ilâhî kanunun îcâbı olarak daima müşahede edilegelmiş olan "Hak-Bâtıl Mücadelesi”nin en kesîf bir sûrette cereyan ettiği saha ise, -hiç şüphesiz- bizim millî ve dînî tarihimizdir. Bununsa, biri "siyasî” ve "askerî” olmak üzere hâriçten; diğeri ise "fitne” ve "fesat” çıkarmak şeklinde dâhilden icra edilmiş olduğu çok bilinen bir gerçektir. Ancak unutmamak gerektir ki, İslâm’ın vahdetini bozarak onun kuvvet ve kudretini zaafa uğratmak yönünden iç bünyede zuhûr eden birtakım dâhilî fitne veya tahrif hareketleri, askerî ve siyasî karşı koymalar ve bunun îcabı olan harp ve darplerden daha müessir olmuştur.
Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri adıyla kaleme alınmış olan işbu eser, zikredilen şu ehemmiyetine binâen, İslâm’ın sâfiyetine karşı gerçek bir ihânet hareket olan dâhilî fitnelerin teşhiri maksadıyla yazılmıştır.
http://www.kitaptakipcileri.com/Tarihten-Gunumuze-Tahrif-Hareketleri-Kadir-Misiroglu-2-Cilt,PR-1477.html
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri Kadir Mısıroğlu 2. Cilt Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri Kadir Mısıroğlu 2. Cilt, Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri - 2. Cilt,Kadir Mısıroğlu, Sayfa- birinci cilt, 2012, Sebil yayınevi,Yazar: Kadir Mısıroğlu,Katagori: Tarih - İtikat Kapak: Şeyma Kocaman,Yayına Hazırlayan: Ali İhsan Bahadır,kadir ,mısıroğlu ile ilgili aramalar,, kadir mısıroğlu videoları, kadir mısıroğlu atatürk, kadir mısıroğlu fethullah gülen kadir mısıroğlu kimdir kadir mısıroğlu tvnet, kadir mısıroğlu kitapları, kadir mısıroğlu facebook, kadir mısıroğlu hayatı,tahrik, tahrip, tahrif, hareketi,tarih kitabı,, Sebil Yayınevi, Tarih Tahrif Hareketleri - 2
Tarihten Günümüze Tahrif Hareketleri Kadir Mısıroğlu 2. Cilt

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.