DHBT Diyanet Din Hizmetleri Alan Bilgisi Soru Bankası Kitabı,Orta Öğretim, Ön Lisans, Lisans, MEHMET ÜMÜTLİ

DHBT Diyanet Din Hizmetleri Alan Bilgisi Soru Bankası Kitabı,Orta Öğretim, Ön Lisans, Lisans, MEHMET ÜMÜTLİ

Barkod
orta lisans ön lisans DHBT SORU BANKASI
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Diyanet İşleri Başkanlığı Orta Öğretim, Önlisans, Lisans, DHBT 1-2 Din Hizmetleri Alan Bilgisi SORU BANKASI KİTABI Kitabı, MEHMET ÜMÜTLİ
17x24 cm Ebat, 1. Hamur Kağıt, 680 Sayfa
► DHBT-1 ve DHBT-2  TEK KİTAPTA !!!
► SON SINAV SİSTEMİNE TAM UYUMLU TEK KİTAP !!!
► % 100 BAŞARI GARANTİSİ VERİYORUZ !!!
Diyanet İşleri Başkanlığı İhtisas Eğitim Merkezi Fıkıh-Arapça Eğitim görevlisi Mehmet ÜMÜTLİ tarafından hazırlanan bu kitap bu alanda yazılmışen güvenilir ve en sağlam;en kapsamlı kaynaktır.
"DHBT SINAVINI KAZANDIRAN KİTAP!” ilkesiyle yola çıktık ve binlerce kardeşimizi yazılı ve sözlü sınavlara hazırladık…
Geçmiş yıllarda Diyanet tarafından yapılan bütün sınavlarda başarımızı kanıtladık ve siz değerli okuyucularımızın takdirini kazandık ve TAVSİYE EDİLEN TEK KİTAP olmayı başardık…
Çalışmamız Diyanet İşleri Başkanlığı’nda görev almak isteyen İmam-Hatip Lisesi, Önlisans ve İlahiyat Fakültesi mezunu olan kardeşlerimize yönelik olarak titiz bir şekilde kaleme alınmıştır.
DHBT Sınavına Girecek Adaylarımıza Önemli Tavsiyeler
1. Yapılacak DHBT-I ve II sınavlarındaki sorular DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’nda çalışacak olan adayları tespit etmek amacıyla dikkatle hazırlanmakta olup ve çoğunlukla bilgi içerikli sorulardan oluşacaktır. Zira bileni bilmeyenden ayırmanın bundan başka bir doğru yolu bulunmamaktadır. Ağırlıklı olarak yorum soruları sorulacağına dair şaibeler kurumumuz dışında çalışanlar tarafından bilinçli olarak ortaya atılan iddialardır. Bu sebeple adaylarımızın işi şansa bırakmamaları ve sınava çok iyi hazırlanmaları gerekmektedir. Zira Diyanet İşleri Başkanlığı’nda boş olan kadrolar ve din görevlisi ihtiyacı her geçen yıl ciddi oranda azalmaktadır.
2. Diyanet Sınavlarına yönelik alan, adeta bir rant kapısı olmuştur, dolayısıyla bu alanın uzmanı olmayan, hatta basit bir fetva sorusuna dahi cevap vermekten aciz insanlar bu alana girmektedirler ve değişik yayınlarla "bilgi kirliliği”ne sebep olmakta ve bir umutla sınava girecek kardeşlerimizi üzülerek ifade edelim ki kandırmaktadırlar. "Komisyon” adında kim oldukları bilinmeyen, beklide hayatında hiç mihraba geçmemiş insanlar tarafından hazırlandığı iddia edilen çalışmalar bunlardan sayılabilir. Sınava girecek olan kardeşlerimize tavsiyemiz bu karakterdeki yazarların ve yayınevlerinin bilgi kirliliğine sebep olan kitaplarına itibar etmemeleridir.
3. Son olarak DHBT ve Diyanet’e yönelik yapılan bütün sınavlarda güvenebileceğiniz tek kaynak olduğunu iftiharla ifade ediyoruz.

KİTABIMIZIN İÇERİĞİ
- KUR’ÂN ve TEFSÎR BİLGİSİ
- MEAL BİLGİSİ
- TECVÎD BİLGİSİ
- İSLAM İNANÇ ESASLARI
- İSLAM MEZHEPLER TARİHİ
- SİYER BİLGİSİ ve İSLAM TARİHİ
- İSLAM AHLAKI
- İSLAM İBADET ESASLARI
- HİTABET BİLGİSİ

- HADİS BİLGİSİ
- DİNLER TARİHİ
- DİYANET TEŞKİLAT YASASI
- DİB. KURULUŞ ve TARİHİ GELİŞİMİ
- DİYANET İŞLERİ BAŞKANLARI

 KİTABIMIZIN BELİRGİN ÖZELLİKLERİ:
Kitabımızın Belirgin Özellikleri:
1. Alanında Uzman Güvenilir Yazar (Dib. Eğitim Görevlisi Mehmet Ümütli) 
2. En Geniş Ve Kapsamlı Soru Bankası
3. 700 Sayfa
4. En Güvenilir Kaynak…
 
Kitabımız Sınavlara Yönelik Hazırlanmış Olmakla Birlikte Her Din Görevlisinin Ve Adayının  Yanından Ayıramayacağı  Bir Kaynaktır.

Yazar: Mehmet Ümütli / Diyanet İşleri Başkanlığı İhtisas Eğitim Merkezi Fıkıh Eğitim Görevlisi
Kapak Tasarımı: Harun Güney
Katagori: DHBT Diyanet Sınavları Soru Bankası Kitabı, Orta Öğretim, Önlisans Lisans
Sayfa Sayısı: 680
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
       

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
DHBT Diyanet Din Hizmetleri Alan Bilgisi Soru Bankası Kitabı,Orta Öğretim, Ön Lisans, Lisans, MEHMET ÜMÜTLİ DHBT Diyanet Din Hizmetleri Alan Bilgisi Soru Bankası Kitabı,Orta Öğretim, Ön Lisans, Lisans, MEHMET ÜMÜTLİ, 2016 Diyanet İşleri Başkanlığı Orta Öğretim Önlisans Lisans Din Hizmetleri Alan Bilgisi soru bankası kitabı mehmet ümütli satın al siparis ver, Yedi Beyza Yayınları, Mbsts, Dhbt, İhtisas, Gys, Dkab orta lisans ön lisans DHBT SORU BANKASI
DHBT Diyanet Din Hizmetleri Alan Bilgisi Soru Bankası Kitabı,Orta Öğretim, Ön Lisans, Lisans, MEHMET ÜMÜTLİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.