Diyanet Sözlü Sınavlarına Hazırlık Kitabı,1624 Soru Cevap, 2000 Dini Kavram, HASAN TEKİN

Diyanet Sözlü Sınavlarına Hazırlık Kitabı,1624 Soru Cevap, 2000 Dini Kavram, HASAN TEKİN

Barkod
diyanet sözlü mülakat sınavı hazırlık kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Diyanet Sözlü Sınavlarına Hazırlık Kitabı, HASAN TEKİN / Diyanet Din Görevlisi
1624 Soru Cevap Ve 2000 Dini Kavram, 2017 Baskı, 520 Sayfa
-Cami Görevlileri Nakil Sınavı
-İhtisas Kursu Sınavı
-Eğitim Görevlisi Sınavı
-Yurtdışı Din Görevlisi Sınavı
-Görevde Yükselme Sınavı, (şube müdürü, din hizmetleri uzmanı, eğitim uzmanı, şef)
-Kurum İçi Naklen Alım Sınavı (Kuran Kursu Öğreticiliği, İmam Hatip Ve Müezzin-Kayyımlık)
-Hac Ve Umre Sözlü/Mülakat Sınavı
-Murakıplık Sınavı
-Açıktan Atama Sınavı
-Ve Diğer Yazılı/Sözlü Sınavlara Girecekler İçin Özenle Hazırlanmıştır...

Yazar: Hasan Tekin/Diyanet Din Görevlisi
Katagori: Diyanet Din Görevlileri Sözlü Sınavları İçin Hazırlık Kitabı
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Tarihi:  2017
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Sayfa Sayısı: 520
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Diyanet teşkilatındaki SÖZLÜ / MÜLÂKAT SINAV sistemini görünce böyle bir esere ihtiyaç olduğunu gördüm.  Müftü, Vaiz, Vaiz, Murakıp, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Kur’an Kursu Öğreticilerin ve bu değerli görevlere aday olan 4B’li adayların ihtiyaç duyacağı konuların, topluca bir esere ulaşamadıklarından bu eksikliği ortadan kaldırmak maksadıyla eserimizi ele aldım.
 
Asıl gayemiz, hem kendi meslektaşlarıma hizmet etmek, hem de HAKKIN RIZASINI KAZANMAK amacıyla Allah’ın adıyla başladığımız, siz değerli kardeşlerime çok faydalı olacağına inandığımız eseri tamamlayarak Allah’a şükür sizlerin hizmetine sunuyoruz.
 
Kitabımızda; Kur’an’ı Kerim, Tecvid, Tefsir, Zekât, Fıtır sadakası, Temizlik, Kurban, Hadis, Namaz, Dinler, Mezhepler, Kelam, Akaid, Hacc, Melekler, Peygamberler, Fıkıh, İslam Hukuku, Oruç, Hitabet, Hanımlarla özel haller, İslam Tarihi, Ahlak ve İslami Genel Kültür konularının Kavramları ve İlgili Soruları işlenmiştir. Elinizde bulunan bu kitabı sadece sınavlarda yeterli puan almak için değil, Müftü, Murakıp, Vaiz, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Kur’an Kursu Öğreticileri ve  bu görevlere aday olanların devamlı surette başvurabilecekleri kılavuz kitabı olması temennisi ile hazırladık. Günümüzde her meslek erbabı kendi alanında çeşitli sınavlara tabi tutulmaktadırlar. Din Hizmetinde görev almak isteyen kişilerin seçiminde de (MBSTS), (DHBT) ve Görevde Yükselme(GY) Sınavları hayati önem taşıdığı bilinmektedir.
     Müftüler NAKİL sınavlarda hangi soruları sorarlar?, Eğitim Merkezlerinde DİN GÖNÜLLÜSÜ sınavlarında ne gibi sorular sorulur?, Diyanet’te GÖREVDE YÜKSELME sınavlarında adaylar hangi sorularla karşılaşırlar?, Hacca gitmek isteyen HACC GÖREVLİLERİNE genelde hangi sorular sorulur? Gibi soruların cevaplarını aramaya çalıştık.
     Özellikle bu kitabın hazırlanmasının yegâne sebepleri;
    Amacımız, Diyanet teşkilatının hayatta başarılı olmasının tek çaresi ilim olduğu bilinciyle bu eseri hazırladık. Bu alanda ülkemizde Sorulu-Cevaplı bir kaynağın / Fetvanın olmamasıdır. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan sınavlar, bir yandan personel seçimine yönelik olduğu gibi bir yandan da görevde olan Personelin bilgilerini yenilemek, bilgi birikimini artırmak, bu sayede personelin toplum nazarındaki itibarını ve saygınlığını artırmak maksadıyla devamlı sınavlara tabi tuttuklarından dolayı böyle bir esere ihtiyaç duyulduğu için bu kitabımızı ele almaya karar verdik
 ‘’Diyanet Sözlü/Mülâkat Sınavlarına Hazırlık Kitabı’’ isimli eserimizde, Özellikle Diyanet İşleri Başkanlığı Yüksek Kurulu’nun(DİYK) cevapladığı seçme Sorular/Fetvalar baz alınarak 1.624 seçme Soru ve Diyanet teşkilatının sorumlu olduğu kaynaklardan derlenen 2.000 kavram yer almaktadır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Diyanet Sözlü Sınavlarına Hazırlık Kitabı,1624 Soru Cevap, 2000 Dini Kavram, HASAN TEKİN Diyanet Sözlü Sınavlarına Hazırlık Kitabı,1624 Soru Cevap, 2000 Dini Kavram, HASAN TEKİN, Diyanet Sözlü Sınavlarına Hazırlık Kitabı, HASAN TEKİN / Diyanet Din Görevlisi nakil imam hatip müezzin hac ve umre atama kitap satın al sipariş ver, Hasan Tekin Kitabevi, Mbsts, Dhbt, İhtisas, Gys, Dkab diyanet sözlü mülakat sınavı hazırlık kitabı
Diyanet Sözlü Sınavlarına Hazırlık Kitabı,1624 Soru Cevap, 2000 Dini Kavram, HASAN TEKİN

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.