Caliyetül Ekdar ves Seyfül Bettar, Kederleri Gideren Keskin Kılıç, Mevlana Halidi Bağdadi, Ciltli

Caliyetül Ekdar ves Seyfül Bettar, Kederleri Gideren Keskin Kılıç, Mevlana Halidi Bağdadi, Ciltli

Kategori
Barkod
caliyet ül ekdar ves seyfül bettar
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Câliyetü'l Ekdâr - Ve's Seyfü'l Bettâr - Mevlana Halid-i Bağdadi K.S 
"Kederleri Gideren Keskin Kılıç"
-14x21 cm Ebat - Lüks Kuşe Kağıt - Ciltli
"Mevlana Halid-i Bağdâdî hazretlerinin (k.s) şifa kaynağı eserlerinden biri olan Câliyetü’l-Ekdâr ve’s-Seyfü’l-Bettâr; Esmaü’l-Hüsna’yı, Bedir ashabının kıymetli isimlerini, çeşitli duaları ve salâvat-ı şerifleri içermektedir.
 Câliyetü’l-Ekdâr ve’s-Seyfü’l-Bettâr, "kederleri gideren keskin kılıç” demektir. Bu eseri okumak maddi ve manevi dertlerimiz için bir şifa kaynağıdır. Çünkü Câliyetü’l- Ekdâr’ı okuyan biri duasına hem Mevlana Halid-i Bağdâdî hazretlerini (k.s) hem de esma-i hüsnâ ile Bedir ashabını vesile etmiş olur.
 Bilal Aksoy’un tercüme ettiği eser yayına hazırlanırken daha faydalı olacağı düşünüldüğü için Arapça metin ile çevirisi karşılıklı sayfalara konulmuştur..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Mevlana Halid-i Bağdadi K.s
Tercüme: Bilal Aksoy
Editör: Hüseyin Okur
Kapak Tasarım: Mustafa Akbulut
Katagori: Tasavvuf - Dualar- Salevat
Sayfa Sayısı: 112
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Ciltli
Kağıt Türü: Kuşe Kağıt
Dili: Türkçe - Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
"Bu risale, meşhur alim Mevlana Halid-i Bağdadi (rahmetullahi aleyh) tarafından yazılmıştır. Bu risalede, Allahü tealanın 99 ismi ve Bedr muharebesine katılan Sahabe-i Kiram’ın (aleyhimürrıdvan) isimleri bildirilmekte, Peygamberimiz Hazret-i Muhammed’e (aleyhisselatü vesselam) salevat getirmektedir. İlk olarak sayılan isimler, şehit olan Sahabe-i Kiram’ın isimleridir.SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Mevlana Halid-i Bağdadi hazretleri bu kitapta, ismi zikredilen zâtların hürmetine kendisine, bu kitabı okuyana ve diğer bütün müslümanlara sıhhat, afiyet ve huzur için dua etmektedir. Her kim ki bu kitabı okursa, bu duaları etmiş olur ve sevap kazanır.”
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Caliyetül Ekdar ves Seyfül Bettar, Kederleri Gideren Keskin Kılıç, Mevlana Halidi Bağdadi, Ciltli Caliyetül Ekdar ves Seyfül Bettar, Kederleri Gideren Keskin Kılıç, Mevlana Halidi Bağdadi, Ciltli, Câliyetü'l Ekdâr - Ve's Seyfü'l Bettâr - Mevlana Halid-i Bağdadi K.S , ''Kederleri Gideren Keskin Kılıç'' -14x21 cm Ebat - Lüks Kuşe Kağıt -, Semerkand Yayınları, Dua Havas caliyet ül ekdar ves seyfül bettar
Caliyetül Ekdar ves Seyfül Bettar, Kederleri Gideren Keskin Kılıç, Mevlana Halidi Bağdadi, Ciltli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.