Benim Amentüm, Neye Nasıl İnanalım, Prof. Dr. Ali Akpınar

Benim Amentüm, Neye Nasıl İnanalım, Prof. Dr. Ali Akpınar

Kategori
Yayınevi
Barkod
benim amentüm kitabı - HÜNER
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Benim Amentüm - Neye Nasıl İnanalım? - Prof. Dr. Ali Akpınar
"İnandım,  iman ettim, bağlandım anlamına gelen 'Âmentü' cümlesi, iç dünyamızı aydınlatan inanç birikimlerinin tamamını anlatmaktadır. Aslında her insanın bir gönül dünyası ve o dünyasını oluşturan bir inanç manzumesi vardır. İnançsız olduğunu söyleyenlerin bile. Onlar da mutlaka bir şeylere inanırlar. Çünkü inanmak, insan olmanın gereğidir. Ama asıl önemli olan doğru şeylere inanmak ve sağlam bir iç dünyasına sahip olmaktır. Çünkü iç dünya, dış dünyanın temelidir.
İman, bizim Müslümanlığımıza ve insanlığımıza değer kazandıran ölçüdür. Onun için doğru ve sağlam bir iman ile Allah katında değerimiz artacaktır. Tıpkı şairin dediği gibi: İmandır o cevher ki ilahî ne büyüktür... İmansız olan paslı yürek sinede yüktür.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Prof. Dr. Ali Akpınar
Katagori: İnanç - İman
Sayfa Sayısı: 176
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: Konya
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Benim Amentüm, Neye Nasıl İnanalım, Prof. Dr. Ali Akpınar Benim Amentüm, Neye Nasıl İnanalım, Prof. Dr. Ali Akpınar, Benim Amentüm - Neye Nasıl İnanalım? - Prof. Dr. Ali Akpınar,Hüner yayınları, ''İnandım, iman ettim, bağlandım anlamına gelen 'Âmentü' cümlesi, amentü duası, ayetel kürsi, amentü suresi, amentü duası ve anlamı, amentü ismet özel, kunut duaları, amentü billahi, amentü duası dinle,ilahi kitapları nelerdir, ilahi kitapları ve peygamberleri, ilahi kitapların adları, ilahi kitapların anlamı, ilahi kitapları hangi peygamberlere gönderilmiştir, ilahi kitaplar, ilahi kitaplarının adları,, ilahi kitaplar ve peygamberleri,hakim ali akpınar, ali akpınar yazıları, prof. dr. ali akpınar, prof. dr. ali akpınar kimdir, ali emre akpınar,amentü duası ayetel kürsi amentü suresi amentü duası ve anlamı amentü ismet özel kunut duaları amentü billahi amentü duası dinle, Hüner Yayınevi, Akaid İnanç benim amentüm kitabı - HÜNER
Benim Amentüm, Neye Nasıl İnanalım, Prof. Dr. Ali Akpınar

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.