Benden Tarihe Haberler, Kırk Görgü Şahidinden Naklen, KADİR MISIROĞLU

Benden Tarihe Haberler, Kırk Görgü Şahidinden Naklen, KADİR MISIROĞLU

Kategori
Yayınevi
Barkod
benden tarihe haberler kitabı, sebil yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Kırk Görgü Şahidinden Naklen Benden Tarihe Haberler, KADİR MISIROĞLU
"Benimle çok eski muârefesi (tanışıklığı) bulunan herkes çok iyi bilir ki; hayatımı ilk gençlik yıllarımdan itibaren cephedeki bir savaşçı mantık ve üslûbuyla yaşadım. Zaman zaman Peygamber Aleyhisselâtüves­selâmın "Essâkitü anıl hakkı şeytan-ül ah­res.” Yâni doğruları söylemek mevkiinde kalıp da susan dilsiz şeytandır mealindeki ihtarıyla beşerî kanunların tehdidi arasında mütereddid ve mütehayyir kaldım.
Fakat diyebilirim ki, uzun ve mücâdelelerle geçen hayatımın şu son günlerinde bu çapraşık hâlet-i ruhiyenin en dehşetlisiyle bu eseri kaleme alırken karşı karşıya kaldim. Bununla beraber yine de Cenab-ı Hakk’ın "Hâfız” ism-i şerifinin tecelliyât-ı uzmasına sığınarak duyduklarımdan pek çoğunu kaleme almaktan içtinab etmedim. Allah nasip eder de tabuların yıkılma dönemine kadar yaşarsam bu eseri yapabileceğim çok ilavelerle daha da zenginleştireceğim.  Şimdilik birçoklarının mahfuz bırakılmış olmasından dolayı mâzur görüleceğimi ümid ederek hepinize sevgilerimi arz ve Allah’tan üstün hizmetlere nâiliyetiniz niyazında bulunmakla iktifa ediyorum.
 SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Kadir Mısıroğlu
Katagori: Tarih
Sayfa Sayısı: 816
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Benden Tarihe Haberler, Kırk Görgü Şahidinden Naklen, KADİR MISIROĞLU Benden Tarihe Haberler, Kırk Görgü Şahidinden Naklen, KADİR MISIROĞLU, sebil yayınevi 40 görgü şahidinden naklen Benden Tarihe Haberler kitabı kadir mısıroğlu yakınçağ türkiye tarihi kitabı buradan satın al siparis ver, Sebil Yayınevi, Tarih benden tarihe haberler kitabı, sebil yayınları
Benden Tarihe Haberler, Kırk Görgü Şahidinden Naklen, KADİR MISIROĞLU

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.