Arifan Dergisi Aralık 2012 Sayısı

Arifan Dergisi Aralık 2012 Sayısı

Barkod
Arifan Dergisi Aralık 2012
Aynı gün kargo
Arifan Dergisi Aralık 2012 Sayısı Çıktı...
Dergide Bu Ay:
Ahmet Mahmut Ünlü/Cübbeli Ahmet Hocaefendi'den Dualar ve Zikirler
-İçinde Bulunduğumuz Ayların Orucu ve Hadislerle Fazileti
-RızıkBereketi İçin Yapılacak Mühim Bir Terkip
-Borcu Olupta Ödemekte Sıkıntı Çekenlerin Okuması Gereken Dualar
-İsteklerin Yerine Gelmesi İçin Kılınacak HACET NAMAZI 
-Sıkıntıları Açan Bir Dua
-Safer Ayının Vazifeleri
-Safer Ayının Her Günü Okunacak  Bir Dua
-Safer Ayında Kılınacak Namazlar
-Safer Ayının İlk Gece Namazı
-Safer Ayının İlk Çarşamba Gecesi Kılınacak Namaz
-Esmaullahil Hüsna Kırkıncı İsm-i Şerif ve Havassı Faziletleri
-Erbaini İdrisiyye Otuz İkinci İsm-i Şerif
-Kelam Ehli Olan Hatip ve Vaziler ;çin Faydalı Terkip
-Depremde Yıkılmaktan ve Zararlı Haşerattan Muhafaza Olunması İçin
-Sihirden ve Büyüden Nasıl Korunulur? Başlıklı Yazı ve Yapılması Gerekenler...
-Fıkhi Sorularınıza Cevaplar Başlıklı Yazı
-Ahmet Mahmut Ünlü/Cübbeli Ahmet Hocaefendi'den Metris Mektupları Başlıklı Ay İçerisinde Gelen Mektuplar...
-Cübbeli Hocaefendi'nin Bazı Ehemmiyetli Tebligat Başlıklı Mektubu...
-Mehmet Talu Hocaefendi'nin "Kuran Müslümanlığı Başlıklı" Yazısı...
-Kemal Arkun 'dan "Osmanlı Adalet Sisteminin Bozulması" Başlıklı Yazı...
-Ali Eren Hocaefendi'nin "İman Şartlarında Reform mu Var?" Başlıklı Yazısı...
-Ali Kara Hocaefendi'nin "Peygamber Efendimize İman Etmenin Farz Olması" Başlıklı Yazısı...
-Mustafa Özşimşekler Hocaefendi'nin "Adalet Mülkün Temelidir" Başlıklı Yazısı...
-Ali Ulvi Uzunlar Hocaefendi'nin "Yeni Eğitim Sistemine Tavsiyeler - Namazın Öğretilmesi" Başlıklı Yazısı...
-Adem Şener Hocaefendi'nin "TAKVA" Başlıklı Yazısı..
.Ve Daha Fazlası Arifan Dergisi Aralık 2012 Sayısında...
-Kasrı Arifan Dergisi ve Cübbeli Ahmet Hocaefendinin Diğer Kitaplarına www.kitaptakipcileri.com Sitemizden %35 indirimle ve Yurtiçi Kargo Güvencesi ve hızı ile Sahip Olabilirsiniz..
http://www.kitaptakipcileri.com/Arifan-Dergisi-Aralik-2012-Sayisi,PR-1565.html
-Editörden
Bir senedir gün sayıyoruz… Askere gidenlerin ardından tüm ailesi ve sevdikleri nasıl askerin tezkeresi için gün sayıyorsa, Cübbeli Ahmed Hocamızın Metris Cezaevi’ne girmesinin ardından bizler de adeta şafak için gün sayar olduk. İnşallah 7 Aralık şafak tarihi olur ve Cübbeli hocamız beraat ederek hayırlısıyla aramıza kavuşur. Rabbim nasip eylesin… 
Bu yazıyı yazarken Siyonist İsrail’in Gazze'ye hava saldırısında bulunduğu haberi geçti ajanslardan… Bu kaçıncı saldırı? Ne zaman krizi tutsa hemen Filistin’e saldırıyor. (Tabi bu saldırının, İsrail’in "Mavi Marmara” gemisine yaptığı saldırı sebebiyle, yargılanmaya başladığı döneme rastlaması da ilginç bir tevafuk). 
Siyonist İsrail, bu kadar İslam ülkesi arasında gözüne kestirdiği Filistin’e her aklına geldikçe saldırması İslam alemi için bir utanç sebebidir. Bu güne kadar Filistin’de yaptığı zulüm ve katliamların haddi hesabı olmayan Siyonist İsrail, İslam coğrafyasının ortasında adeta bir çıbanbaşıdır. Bölgeye gelip çöreklendiği andan itiabren Ortadoğu'da çatışmalar başlamış ve bir türlü bitmek bilmemiştir. Her fırsatta da yaraları kaşımaya, nefreti körüklemeye devam etmektedir. Bu çıban temizlenmeden, İslam coğrafyasının bağrına saplanan bu hançer çıkarılmadan ortadoğuda barışın sağlanıp huzurun temin edilmesi mümkün değildir. Çünkü onların emeli, Nil'den Fırat'a kadar olan topraklarda büyük İsrail Devleti’ni kurabilmek. Bunun için de ortadoğuyu mikser gibi karıştırmaya devam edeceklerdir.
İsrailli yetkililer, Gazzeye yaptıkları saldırıya; "Bulut Sütunu” ismini verdiklerini açıkladılar. Bulut Sütunu; İsrailoğulları’na Mısır’dan kaçış sırasında yol gösterdiğine inandıkları muharref Tevrat’ta geçen önemli bir ifade imiş. Yani yaptıkları katliama dini bir anlam yüklüyorlar. Dolayısıyla bu saldırıların, onların temel inancı olan "Arz-ı Mev’ud”u gerçekleştirmeye yönelik olduğu da anlaşılmış oluyor. 
Arz-ı Mev’ud meselesine Kur’an-ı kerim ne diyor? 
Mûsa (Aleyhisselâm) kavmine şöyle dedi: "Ey Kavmim, Allah'ın size takdir ettiği Arz-ı Mukaddes'e girin arkanıza dönmeyin. Yoksa hepiniz zarara uğrayanlardan olursunuz.” (Mâide: 21)
Bazı müfessirler, burada sözü edilen "kutsal toprağın” Kudüs ve çevresi, yani Filistin toprakları olduğunu beyan etmişlerdir. O devirde orada çok güçlü insanlar yaşadığı için, İsrâiloğulları peygamberin sözünü dinlememiş ve o topraklara girmek istememişlerdi. Hatta daha da ileri gidip Mûsa (Aleyhisselâm)’a: 
"Sen ve Rabbin gidip savaşın; biz burada oturacağız” (Mâide: 24) diyerek Onu yalnız bırakmışlardı. 
Arz-ı Mev'ud'un değerini idrak edemeyen İsrailoğullarına, Allah-u Teala bu toprakları haram etmiş ve ceza olarak kırk yıl çölde dolaşıp durmuşlar ve oradan çıkmaya yol bulamamışlardı. 
Dolayısıyla, o gün Peygamberlerine sırt çevirdiklerinden dolayı Allah’ın vaad ettiği topraklara, başlarında Mûsa (Aleyhisselâm) varken dahi girmediklerini düşünürsek, bu gün, bu vahşet ve zulümle buralara hâkim olma hayali, ham hayalden öteye geçemeyecektir. 
Peki bu arz kimlerin olacaktır?
Mevlâ Teâla buyuruyor ki: 
"And olsun ki biz zikir (Tevrat)'dan sonra (Davud'a indirilen) Zebûr'da yazdık ki, ‘Arz’a benim sâlih kullarım vâris olur."(Enbiyâ: 105) 
Evet, yeryüzüne ancak Allah’ın sâlih kulları mirasçı olur, fitne ve fesat çıkaranlar değil... 
Sâlih kul olmak için de, Müslüman olmak ve Muhammed Mustafa’ya tabi olup, Kur’an’a uymak şarttır. Kur'an'a uymadan Allah'ın sâlih kulu olmak mümkün değildir. 
Geçen ay, Siirt’in Pervari ilçesindeki helikopter kazasında on yedi askerimiz şehit olmuştu. Mevlâ Teâlâ hepsinin ervahına rahmet eylesin, kederli ailelerine ve sevenlerine sabr-ı cemil ecri cezil ihsan eylesin. Amin!
Fi Emanillah!

http://www.kitaptakipcileri.com/Arifan-Dergisi-Aralik-2012-Sayisi,PR-1565.html

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Arifan Dergisi Aralık 2012 Sayısı Arifan Dergisi Aralık 2012 Sayısı, Kasr-ı Arifan Dergisi Aralık 2012 Sayısı Çıktı, Dergide Bu Ay, Cübbeli Ahmet Hoca'dan Dualar ve Zikirler- 7 Aralık Mahkemesi, Metris Mektupları, -İçinde Bulunduğumuz Ayların Orucu ve Hadislerle Fazileti, -RızıkBereketi İçin Yapılacak Mühim Bir Terkip, -Borcu Olupta Ödemekte Sıkıntı Çekenlerin Okuması Gereken Dualar -İsteklerin Yerine Gelmesi İçin Kılınacak HACET NAMAZI, -Sıkıntıları Açan Bir Dua, -Safer Ayının Vazifeleri,-Depremde Yıkılmaktan ve Zararlı Haşerattan Muhafaza Olunması İçin, -Sihirden ve Büyüden Nasıl Korunulur? Başlıklı Yazı ve Yapılması Gerekenler,Cübbeli Mahkeme Sonu, Kitapları, Abonelik, Sayısı, MArifet Dergisi, Şefik Kocaman, Efendi Hazretleri, İsmailağa,Ocak 2013,Şubat sayısı,mart,nisan,mayıs,haziran, temmuz, ağustos, eylül, ekim, kasım, aralık,2013 yılı sayısı, Cübbeli Ahmet Hoca, Kasr-ı Arifan Dergisi Arifan Dergisi Aralık 2012
Arifan Dergisi Aralık 2012 Sayısı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.