Söz Mühendisi, HASAN ÇEP

Söz Mühendisi, HASAN ÇEP

Kategori
Barkod
söz mühendisi kitabı, olimpos yayınları
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Söz Mühendisi, Hasan Çep
"biz acılarımıza âşık insanlarız"
"Hiç bitmesin dediğin zamanlara, gün geliyor keşke hiç yaşamasaydık diyorsun.
Hayat ne garip.
 İyi ki varsın dediğiniz insanın yokluğu ile huzur bulduğunuz günler de gelecek. Bu sana hayatın verdiği en önemli ders olacak. Bir zamanlar iyi ki vardı, şimdi iyi ki yok. Çok acayip bir durum elbette. Hasta olmasına bile dayanamadığın biri için gün gelir "Daha beter olsun." dersin. Bugün çok sevdiğin, yarın görmek istemediğin birine dönüşebilir.
 Kabullendim, böyle olması gerekiyormuş. Bugün yoktu, yarın da olmayacak.
 Bir zaman sonra çabalamayı bırakıyorsun. Hani elinden geleni yapıyorsun ve daha fazla zorlamıyorsun. Bir zaman sonra elinden değil, içinden bile gelmiyor bir şey yapmak. Bedenin değil tüm ruhun yorulmuş. Çabalamak istemiyorsun. Ne olacaksa olsun diyorsun. Zamana bırakmak en güzeli aslında. Zamanla gelir, Zamanla gider, Zamanla biter.
 
Yazar: Hasan Çep
Katagori: Edebiyat/Sözler/Şiir
Sayfa Sayısı: 184
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2016
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Hasan Çep son zamanlarda Söz Mühendisi kitabı ile adından oldukça fazla bahsettiriyor ve okurların da büyük beğenisi kazanıyor. 
Kitabın adı gibi Hasan Çep kitabı Söz Mühendisi’nde adeta söz sanatını kullanıyor ve okurlarını cümleleri ile etkiliyor.
Deneme türündeki kitabında hayatımızın karşımıza çıkarttığı ikilemlere değinen yazar zaman içinde değerlerin nasıl değiştiğine dikkat çekiyor. 
Bir zamanlar "iyi ki var” dediklerimize zaman için de "gözüm görmesin” diyebildiğimiz, hasta olmaması için dua ettiğimizin daha sonra "beter olsun”’a dönüşebildiği bir hayatta zamanın ve anın önemine dikkat çekiyor.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Söz Mühendisi, HASAN ÇEP Söz Mühendisi, HASAN ÇEP, Söz Mühendisi, Hasan Çep kitabı,'biz acılarımıza âşık insanlarız' olimpos yayınları twitter facebook instegram fenomeni incele satın al siparis ver, Olimpos Yayınları, Edebiyat Roman söz mühendisi kitabı, olimpos yayınları
Söz Mühendisi, HASAN ÇEP

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.