Sağlıklı Şekersiz Tatlılar, M. Ömür Akkor, Renkli Resimli Tarifler

Sağlıklı Şekersiz Tatlılar, M. Ömür Akkor, Renkli Resimli Tarifler

Kategori
Yayınevi
Barkod
Şekersiz Tatlılar - Kaynak
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Sağlıklı Şekersiz Tatlılar Tarifleri - M.Ömür Akkor - Renkli Resimli Kuşe Kağıt
"Kültürümüzde ve dünya mutfağında içeriğinde beyaz şeker, früktoz gibi rafineri hiçbir ürünün bulunmadığı; bal, pekmez, kuru meyveler, meyve suları, çiçek suları ve benzeri doğal kaynaklardan elde edilen malzemeler ile yapılan birçok şekersiz tatlı vardır. "Yemek kitapları Nobeli” olarak nitelendirilen dünyaca ünlü yemek kitapları yarışması Gourmand Cookbook Awards’da 5 kitabı ödüle layık görülen M.Ömür Akkor, bu kitabında sağlıklı tatlı tariflerini kaleme aldı..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: M.Ömür Akkor
Görsel Yönetmen: Engin Çiftçi
Editör: Hasan Hayri Demirel
Kapak Tasarım: Nihat İnce
Katagori: Şekersiz Tatlı Tarifleri
Sayfa Sayısı: 104
Boyut: 16 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kuşe Kağıt Renkli Resimli
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sağlıklı Şekersiz Tatlılar, M. Ömür Akkor, Renkli Resimli Tarifler Sağlıklı Şekersiz Tatlılar, M. Ömür Akkor, Renkli Resimli Tarifler, Sağlıklı Şekersiz Tatlılar Tarifleri - M.Ömür Akkor - Renkli Resimli Kuşe Kağıt,''Kültürümüzde ve dünya mutfağında içeriğinde beyaz şeker, früktoz gibi rafineri hiçbir ürünün bulunmadığı; bal, pekmez, kuru meyveler, meyve suları, çiçek suları ve benzeri doğal kaynaklardan elde edilen malzemeler ile yapılan birçok şekersiz tatlı vardır.tatlı yemek pasta tarifi kitapları,kaynak yayınları ömür akkor kitabı satış noktası elif kitabevi konya,satın al,satış,pdf,e-kitap,nerede satılıyor,satın almak istiyorum,kitaptakipcileri,yemek kitabı,tatlı tarifi,kitap, Kaynak Yayınları, Yemek Şekersiz Tatlılar - Kaynak
Sağlıklı Şekersiz Tatlılar, M. Ömür Akkor, Renkli Resimli Tarifler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.