Nazar Reha Çamuroğlu

Nazar Reha Çamuroğlu

Kategori
Barkod
9786051415888
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Nazar - Reha Çamuroğlu - *Aralık 2012
"Başkalarının düşlerinde yaptıklarınızdan da  sorumlusunuz siz."
"ortaçağ engizisyonu cadılar ve kadınlar üzerinden günümüze göndermeler yapan ve tartışma çıkartacak gündemi belirleyecek bir roman…"

Yazar: Reha Çamuroğlu
Kapak : Utku Lomlu
Katagori: Roman - Kaynaklarıyla Nazar - Tarihte Nazar -Kadın
Sayfa Sayısı: 196
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Sultan Selahaddin El Kürdi romanıyla büyük ilgi gören Reha Çamuroğlu’ndan ortaçağ engizisyonu cadılar ve kadınlar üzerinden günümüze göndermeler yapan ve tartışma çıkartacak gündemi belirleyecek bir roman… www.kitaptakipcileri.com
Elini göğsüne götürdü sonra. Daha önce nasıl olup da görmediğime şaşırdığım bir şey asılıydı boynunda. El şeklinde gümüşten bir kolyeydi bu.
Bir çocuk eli kadar vardı. Tam ortasında canlı gibi bakan bir göz vardı. Göz tam da gözlerimin içine bakıyordu. Uzun kirpikleri, bunun bir kadın gözü olduğunu söylüyordu. İnce bir deriyle boynuna asılmıştı. Yavaşça çıkardı. Elinde tutuyordu.

"Buna Fâtıma'nın Gözü derler," dedi. 
http://www.kitaptakipcileri.com/Nazar-Reha-Camuroglu,PR-1703.html

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Nazar Reha Çamuroğlu Nazar Reha Çamuroğlu, Nazar - Reha Çamuroğlu Kitabı, *Aralık 2012, ''Başkalarının düşlerinde yaptıklarınızdan da sorumlusunuz siz.'' ''ortaçağ engizisyonu cadılar ve kadınlar üzerinden günümüze göndermeler yapan ve tartışma çıkartacak gündemi belirleyecek bir roman…'' Yazar: Reha Çamuroğlu,reha çamuroğlu kimdir, reha çamuroğlu son yeniçeri, reha çamuroğlu kitapları, reha çamuroğlu eserleri, reha çamuroğlu selahattin eyyubi, reha çamuroğlu selahaddin el kürdi, reha çamuroğlu ismail, reha çamuroğlu selahaddin,nazar nedir vikipedi, nazar nedir belirtileri nelerdir ?, nazar belirtileri, nazar ile ilgili ayetler, nazar duası, nazar nedir nazar hakkında, nazar nedir nazar belirtileri nelerdir ? nazar ne demek,nedir,, Everest Yayınları, Edebiyat Roman 9786051415888
Nazar Reha Çamuroğlu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.