İslam Diyen Kızlar, Tefekkürde Tesettürde, İHSAN ŞENOCAK

İslam Diyen Kızlar, Tefekkürde Tesettürde, İHSAN ŞENOCAK

Barkod
islam diyen kızlar kitabı, hüküm kitap
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Tefekkürde Tesettürde İslam Diyen Kızlar, İHSAN ŞENOCAK
"Allah'a ve O'nun yoluna adanmış kızlar, adayış ahlakına riayet ederlerse, Hakk'a adanan Anadolu topraklarında bir daha küfür yobazları tesettürlerini çiğnemeyecek, umutlarına da kezzab dökemeyecektir. Çünkü, tefekkürü gibi tesettürü de İslam olan kızların müdafii bizzat Allah Azze ve Celle'dir.
Muallime ol, müderrise ol, doktor ol, ev hanımı ol! Fakat bütün bunları annelik fıtratını yitirmeden ve mahremiyeti çiğnemeden yap!
Kudüs'e Fatih olacak Selahaddin'in, İslam birliğini kuracak Yavuz Selim'in annesi sensin! Senin üzerinden geleceğimizin yıkılmasına müsaade etme! Ümmet'in umudunu söndürme!
 
Yazar: İhsan Şenocak
Katagori: Tesettür/Aile/Genç Kızlara Nasihatler
Sayfa Sayısı: 276
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2017
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
İslam Diyen Kızlar, Tefekkürde Tesettürde, İHSAN ŞENOCAK İslam Diyen Kızlar, Tefekkürde Tesettürde, İHSAN ŞENOCAK, Tefekkürde Tesettürde İslam Diyen Kızlar, İHSAN ŞENOCAK kitabı islamda tesettür çarşafı şerif risalesi hüküm kitap yayınları incele satın al sipariş ver, Hüküm Kitap Yayınları, Evlilik Aile Pedagoji islam diyen kızlar kitabı, hüküm kitap
İslam Diyen Kızlar, Tefekkürde Tesettürde, İHSAN ŞENOCAK

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.