Hüküm Dergisi Şubat  2015 - 26. Sayı - Arapça Ekiyle Birlikte

Hüküm Dergisi Şubat 2015 - 26. Sayı - Arapça Ekiyle Birlikte

Barkod
Hüküm Dergisi Şubat 2015
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
İhsan Şenocak Hocaefendi Yönetiminde Hüküm Dergisi Şubat 2015 26. Sayısı Çıktı...Kuranı Kerim'in Dili Arapça Ekiyle Birlikte

Allah Rasulü cahiliye bataklığında imana susamış biçare mazlumları kurtarıp içlerinden Ebu Bekir, Ömer gibi numune-i imtisaller çıkarmış, onları insanlığın zirve noktalarına taşıyarak gönüllere Allah Azze ve Celle’nin boyasını dökmüştü.

Yine Ebu Cehiller var dünyada!

İki asırdır hüküm süren saltanatları sallanmaya başlayınca meydanlara inen, Allah Rasulü’ nün   tekrar dünyalarına müdahil olup sömürü düzenlerini hak ile yeksan edeceğini anlayınca çaresizlikten Rasulü Ekber’e   hakaret eden, Anadolu Allah Rasulü ’nün   sancağını tekrar  dalgalandırmasın, İslam’ın yurdu olmasın diye gayzlarından çatlayan Ebu Cehiller!

Siz istemeseniz de Allah Rasulü   dünyamıza teşrif ederek günümüz cahiliyesine de müdahale edecek. Size de kıyamete kadar gelecek Ebu Cehillere de galip gelecek. Kur’an nizamını getirip ittihat-ı İslam’ı tesis edecek Yavuzları, Abdülhamitleri tekrar yetiştirecek!

Bu sayımızda yine mühim meselelerle huzurunuzdayız.

Halit İSTANBULLU, bu ayki yazısında ümmetin içinde bulunmuş olduğu durumdan nasıl kurtulacağını tayin ve tespit ediyor. Anadolu’yu karıştırmak isteyenlerin ve son günlerde şeair-i İslam’a cephe alanların, alay edenlerin aynı kaynaktan beslendiğine dikkat çekiyor Yusuf KAPLAN, " Zaman’sız Mekânda Yol Almak” başlıklı yazısında Nebevi menheç’e dönmeden "kendimize gelemeyeceğimizi”  vurguluyor yazısında. İhsan ŞENOCAK,  bu yazısında oryantalizmin yerli şubesinden bahsediyor. Kur’an kıssalarının bir kısmına "Masal” diyen Mustafa ÖZTÜRK’ün nasıl bir hezeyan içerisinde olduğunu paylaşıyor okurlarıyla. İslam Dünyasının iki asırdır içinde bulunduğu durumu ve kurtuluş reçetelerini sizlerle paylaşıyor. Nurettin YILDIZ, "Nasibimizi Unutamayız” başlıklı yazısında günlük iaşesini taleb eden müslüman’ın  Allah Azze ve Celle’nin kendisine bahşettiği "Ümmet olma nasibi” nide unutmaması gerektiğine dikkat çekiyor. Selim SEYHAN, " Onlar adanmış ruhlardı. Allah Azze ve Celle’ye söz verdiler. Hayatları boyunca sahip olduklarını O’nun yolunda harcayarak ve nihayet müstakim duruşlarını şehadetle taçlandırarak Rablerine yürüdüler, ahdlerine vefa gösterdiler”. Dediği bu ayki yazısında şehadetinin seneyi devriyesi vesilesiyle Hasan el BENNAYI anlatıyor İslam gençlerine. Mehmet BÜYÜKMUTU, " İyi Gün Müslümanlığı” başlıklı yazısında "kim var dendiğinde” ses verebilenlerin İslam için canlarını feda edebileceğine dikkat çekiyor. Yahya DÜZENLİ, Her Şeyi Sen Öğrettin, Sen! Başlıklı yazısıyla Büyük Doğu Mimarını taşıyor satırlarına. Adem ÖZKÖSE’nin bu ayki yazısında Osmanlı’nın yadigârı Açe’ye misafir olacaksınız.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hüküm Dergisi Şubat 2015 - 26. Sayı - Arapça Ekiyle Birlikte Hüküm Dergisi Şubat 2015 - 26. Sayı - Arapça Ekiyle Birlikte, Hüküm dergisi şubat 2015 sayısı ihsan şenocak hoca ifam, son yeni sayısı,yazarları,Halit İSTANBULLU, bu ayki yazısında ümmetin içinde bulunmuş olduğu durumdan nasıl kurtulacağını tayin ve tespit ediyor.hüküm dergisi konya satış satın al şubesi,satın al bayisi,telefonu adresi yazarı,lalegül marifet ismailağa,vakgı irtibat, Hüküm Kitap Yayınları, Hüküm Dergisi Sayıları Hüküm Dergisi Şubat 2015
Hüküm Dergisi Şubat  2015 - 26. Sayı - Arapça Ekiyle Birlikte

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.