Dinimize Hizmetin İç Sorunları, Nureddin Yıldız

Dinimize Hizmetin İç Sorunları, Nureddin Yıldız

Yayınevi
Barkod
978605601586
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Dinimize Hizmetin İç Sorunları - Sebepler/Çareler/Hikmetler - Nureddin Yıldız
"Dinimiz bize en büyük ikramı yapmak istiyor; bizi cennetle yüzleştirecek. Dinimizden nimetlerin en büyüğünü alacağız. Bizim de ona vermemiz gerekir. Bize cenneti kazandıracak olana ne vermeyiz ki? Dinimiz için çalışmamız, cihad etmemiz kadar tabii ne olabilir? Dinimiz için çalışmayı, 'hayır işi' olarak da göremeyiz. Mesai fazlasından artırarak yaptığımız işlerden çok, canımızdan, malımızdan artırarak dinimize hizmet etmek isteriz. Dinimiz buna ve daha fazlasına layıktır.

 Ancak verirken zarar değil, destek vermek gerekir. Dinine sorun taşıyan Müslüman olmaktan Allah'a sığınırız. Bir araya gelmemiz şart. Beraberliğimiz ise sıkıntı üretmemelidir. Sıkıntı üretmemenin, üremişini de gidermenin çarelerini araştırmalıyız ki, kaş yaparken göz çıkarmış olmayalım. 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Yazar: Nureddin Yıldız
Yayın Editörü: Hilal Furkan
Kapak Tasarım: Kenan Özcan
Katagori: Dini Konularda Sorunlar ve Çözümleri Hikmetleri
Sayfa Sayısı: 184
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dinimize Hizmetin İç Sorunları, Nureddin Yıldız Dinimize Hizmetin İç Sorunları, Nureddin Yıldız, Nureddin Yıldız Hocanın Dinimize Hizmetin İç Sorunları Sebepler,Çareler,Hikmetler kitabı tahlil yayınları, kitaplarının fiyatı satışı ve siparişi,elif kitabevi konya satış noktamız, Tahlil Yayınları, Sohbet Vaaz 978605601586
Dinimize Hizmetin İç Sorunları, Nureddin Yıldız

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.