Açıklamalı İzzi Metin ve Tercümesi, Nureddin Turgay

Açıklamalı İzzi Metin ve Tercümesi, Nureddin Turgay

Yayınevi
Barkod
İzzi Metin ve Tercümesi Kitabı
Aynı gün kargo
Açıklamalı İzzi Metin ve Tercümesi - Nureddin Turgay

Hazırlayan: Nureddin Turgay- Balıkesir Merkez Vaizi
Katagori: Arapça Dilbilgisi 
Sayfa Sayısı: 138
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe - Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
İzzi kitabı ismi ile bilinen Arapça dilbilgisi kitabının Emsile, Bina, Maksut kitaplarından sonra gelen bir bölümüdür. Bu kitap şimdiye kadar sarf ilmi hususunda tercümesini yapmış olduğumuz kitaplardan meseleleri en geniş olanıdır. İzzi kitabı Seyyid Şerif Cürcani, Taftazani, Aliyyül Kari gibi alimlerin kendisi üzerine şerh yapmış olduğu önemli bir kitaptır. Bizde bu İzzi kitabını Türkçeye tercüme ederek siz okuyucularımızın istifadesine sunduk. 

www.kitaptakipcileri.com

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Açıklamalı İzzi Metin ve Tercümesi, Nureddin Turgay Açıklamalı İzzi Metin ve Tercümesi, Nureddin Turgay, Açıklamalı İzzi Metin ve Tercümesi Kitabı, Nureddin Turgay, Hazırlayan: Nureddin Turgay- Balıkesir Merkez Vaizi, emsile dersleri, bina kitabı, emsile tablosu,, emsile video, emsile bina, emsile kitabı oku indir arapça, emsile ders kitabı indir, bina kitabı indir,arapça kitap satış arapça kitap indirme, arapça kitap pdf, arapça kitap indir, arapça kitap indirme siteleri, arapça dilbilgisi, arapça yayınları, arapça gramer,emsile kitabı, emsile dersleri, emsile tablosu, emsile bina maksud video, emsile bina maksud avamil izhar, emsile bina indir, emsile bina maksut, emsile bina avamil,, Sağlam Yayınevi, Arapça Osmanlıca İzzi Metin ve Tercümesi Kitabı
Açıklamalı İzzi Metin ve Tercümesi, Nureddin Turgay

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.