Yasin Tefsiri, Hammami Tercümesi, Orjinal Arapça İlaveli ve Türkçe Açıklamalı, Ali Eren

Yasin Tefsiri, Hammami Tercümesi, Orjinal Arapça İlaveli ve Türkçe Açıklamalı, Ali Eren

Kategori
Yayınevi
Barkod
Hammami Yasin Tefsiri - Ali Eren
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Yâsin Tefsiri - Hammâmi Tercümesi - Ali Eren
-Orjinal Arapça İlaveli ve Türkçe Açıklamalı - 17x24 cm Ebat - Şamua Kağıt
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Muhammed Hammami Hz.
Tercüme: Ali Eren
Katagori: Yasin-i Şerif Suresi Tefsiri
Sayfa Sayısı: 170
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2015
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe - Arapça
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
Mânâsını bilsek de bilmesek de gerek Kur'an-ı Kerim'i hatmetmenin ve gerekse Yâsîn okumanın çok büyük sevabı vardır. Zaten, mânâsı bilinmese bile okunduğunda sevap elde edilen tek kitap Kur'an'dır. Fakat mânâsını bile bile okumanın zevki tabîî ki daha başka olacaktır. Mânâsını bilerek ve düşünerek okumanın, insana daha başka tesirleri olacağı açıktır. İşte bu hususu düşünerek, din kardeşlerimize fâideli olmak niyetiyle Hammâmî Hazretleri'nin Yâsîn Tefsiri tercüme etmeye çalıştık.

Tercümede, anlaşılması zor, ağdalı ve ağır kelimelerden uzak durmaya ve halkın anlayacağı kelimeler kullanmaya çalıştık. Buna karşılık köksüz, uydurma kelimeler kullanmaktan da kaçındık. Bu düşüncemizde muvaffak olmayı ümit ediyoruz.

Fakat aslolan siz okuyucuların takdiridir. Ümit ederiz ki, istifade ederek okunmuş olsun.

Bir başka ümit ve beklentimiz de bu küçük tercümeyi okuyanların, öbür âleme giden yakınlarını unutmadıkları gibi, bizim anne-babamızı ve hususiyle bu eserin sahibi Merhum Hâdimî Hazretleri'ni unutmayıp, hayır duâ ile, ruhlarına 1 Fâtiha ve 3 İhlas okuyarak anmalarıdır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yasin Tefsiri, Hammami Tercümesi, Orjinal Arapça İlaveli ve Türkçe Açıklamalı, Ali Eren Yasin Tefsiri, Hammami Tercümesi, Orjinal Arapça İlaveli ve Türkçe Açıklamalı, Ali Eren, Yâsin Tefsiri - Hammâmi Tercümesi - Ali Eren, -Orjinal Arapça İlaveli ve Türkçe Açıklamalı - 17x24 cm Ebat - Şamua Kağıt,yasin-i şerif arapça yasin-i şerif dinle, yasin-i şerif türkçe yazılışı, yasin suresi, yasin-i şerif meali, yasin-i şerif arapça okunuşu, yasin-i şerif duası,, yasin-i şerif indir,yasin sûresi tefsiri, yasin süresi tefsir, yasin suresi meali ve tefsiri, yasin tefsiri dinle, yasin meali, yasin suresi, yasin suresi tefsiri dinle,yasin kitabı toptan, yasin kitabı indir, yasin kitabındaki dualar, yasin kitabı duaları, mevlüt için yasin kitabı, yasin kitabı satın, Yasin Yayınevi, Tefsir Hammami Yasin Tefsiri - Ali Eren
Yasin Tefsiri, Hammami Tercümesi, Orjinal Arapça İlaveli ve Türkçe Açıklamalı, Ali Eren

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.