Teşkilat, Selman Kayabaşı

Teşkilat, Selman Kayabaşı

Kategori
Barkod
Teşkilat Kitabı - Selman Kayabaşı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Teşkilat - Devlet-i Ebed Müddet - Selman Kayabaşı
"Kaos düzeninin mimarları, Teşkilat'ın geri döneceğini tahmin etmemişti..."
"Onlar; Oğuz Kağan'dan bugüne kadar, Türk'ün devlet-i ebed müddet fikrini devam ettiren gizli teşkilatın liderleriydi... Kimi, Gök-Türk Devleti'ni; kimi, Selçuklu Beyliği'ni; kimi, Osmanlı İmparatorluğu'nu; kimi de Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmakla görevlendirildi. Nizamülmülk'ten İmam-ı Gazali'ye, Selçuk Bey'den Mevlana Celaleddin-i Rûmi'ye, Osman Bey'den Dursun Fakih'e, Sultan Abdülhamit'ten Enver Paşa'ya ve Mustafa Kemal'den Turgut Özal'a kadar birçok isme; Teşkilat'ın gizli sancağı emanet edildi. Pakistan'da, Afganistan'da, Lübnan'da, Azerbaycan'da, Bosna'da; Osmanlı Devleti'nin bakiyesinde kurulan elliye yakın devletin harcında Onlar'ın gizli faaliyetleri vardı. SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Ve bugün; Türk'le Kürt'ü, Türk'le Fars'ı savaştırmak isteyen Kaos Düzeni'nin mimarları, hesap etmedikleri bir gerçekle yüzleşmeye başladı: Teşkilat'ın askerleri, yeni bir düzen için geri dönüyorlardı..."
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Selman Kayabaşı
Editör: Orhan Çelebi
Katagori: Edebiyat - Tarihi Roman
Sayfa Sayısı: 320
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2014
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 
2300 YILLIK RUH HAREKETE GEÇİYOR...
TEŞKİLAT GERİ DÖNÜYOR!
Onlar; Oğuz Kağan’dan bugüne, Türk’ün devlet-i ebed müddet fikrini devam ettiren gizli teşkilatın liderleriydi... Kimi Gök-Türk’ü, kimi Selçuklu’yu, kimi Osmanlı’yı, kimi de Türkiye Cumhuriyet’ini kurmakla görevlendirildi. Nizamülmülk’ten Gazali’ye, Selçuk Bey’den Mevlânâ’ya, Osman Bey’den Sultan Abdülhamit’e, Mustafa Kemal’den Turgut Özal’a kadar birçok isme; Teşkilat’ın gizli sancağı emanet edildi. Pakistan’da, Afganistan’da, Lübnan’da, Azerbaycan’da, Bosna’da; Osmanlı Devleti’nin bakiyesinde kurulan elliye yakın devletin harcında onlar’ın gizli faaliyetleri vardı. 

Ve bugün; Türk’le Kürt’ü, Türk’le Fars’ı savaştırmak isteyen Kaos Düzeni’nin mimarları, hesap etmedikleri bir gerçekle yüzleşmeye başladı: Teşkilat’ın askerleri, yeni bir düzen için geri dönüyorlardı… 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Kuzey Irak’taki uyuşturucu ve silah ticaretini araştırmakla görevli olan Türk istihbarat subayı Feyzullah Yiğit, Kerkük’teki evinde suikasta uğrar. Yiğit’in hazırladığı gizli rapor; hilafetin yeniden tesis edilmesinden PKK’nın lider kadrosunda yaşanan değişime, İran’ın bölgedeki gizli faaliyetlerinden ordu içindeki ihanet çemberine kadar, Ankara’nın çözmeye çalıştığı kördüğümü gözler önüne sermektedir. Suikastın izini süren MİT, hiç beklenmedik bir sonuçla yüzleşmek zorunda kalacak; Amerikan, Rus ve Alman istihbarat servislerinin kurduğu planı deşifre edecektir. 

Tarih 
"Mustafa Kemal, saltanatı yıkmak ve yerine Cumhuriyet rejimi kurmak istiyor. Şu halde nasıl olur da onu lider tayin ederiz?” "Hanedan ha! Hangi saltanat, hangi padişah Paşam? Saray’a çevrilmiş namluları, Beşiktaş İskelesi’ne demirlemiş orduları görmez misiniz? Uyanmanın vakti geldi Paşam. Bugün, yeni bir devlet kurma lüzumu hâsıl oldu. Sultan hazretleri, vatanı kurtarmanın hesabını yaparken; sen, sultanı kurtarmanın hesabındasın! Bu çam, çok kozalak döktü Raşit Bey! Sen Osmanlı’yı çam bilirsen, yanılırsın! Bugün, aynı çam, Osmanlı gibi bir kozalak daha döküyor!” 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Siyaset
"İran’dan İsrail’e atılacak olan füzeleri, ancak İsrail sınırına girdikleri zaman vurabiliyoruz. Bu füzelerin de kimyasal başlık taşıdığını düşünürsek, İsrailli dostlarımızın nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaklarını anlayabiliriz. Türkiye ile anlaşmak ve savunma sistemini Hakkâri’de kurmak zorundayız.” 
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Ve aşk…
"Bizde aşk dediğin, sevilmek değil, sevmektir kızım! Kalp için, sevmekten daha büyük nimet, âşık olmaktan daha tatlı bir zevk yoktur.”
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Teşkilat, Selman Kayabaşı Teşkilat, Selman Kayabaşı, Teşkilat - Devlet-i Ebed Müddet - Selman Kayabaşı, ''Kaos düzeninin mimarları, Teşkilat'ın geri döneceğini tahmin etmemişti...''selman kayabaşı teşkilat e kitap indir, selman kayabaşı muhafız, selman kayabaşı teşkilat pdf, selman kayabaşı teşkilat indir, selman kayabaşı teşkilat e kitap, selman kayabaşı teşkilat pdf indir, selman kayabaşı teşkilat kitabı, selman kayabaşı hanedan, selman kayabaşı kimdir, vikipedi, selçuk kitabı, selman kayabaşı kitapları, selçuk, rauf atilla polat, selman kayabaşı teşkilat, selman kayabaşı biyografi,, Yakın Plan Yayınları, Edebiyat Roman Teşkilat Kitabı - Selman Kayabaşı
Teşkilat, Selman Kayabaşı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.