Tesbihat ve Cevşen Türkçe Okunuşlu ve Açıklamalı Transkriptli Cep Boy

Tesbihat ve Cevşen Türkçe Okunuşlu ve Açıklamalı Transkriptli Cep Boy

Kategori
Yayınevi
Barkod
Tesbihat ve Cevşen Kitabı Cep
Aynı gün kargo
Tesbihât ve Cevşen - Türkçe Okunuşlu Açıklamalı Transkriptli  - Cep Boy
"Cevşen-i Kebir Türkçe okunuşu ve Namazlardan sonra okunacak tesbihatlar, dualar ve aşrı şerifler, İsmi Azam duası ve Cevşen-i kebir ve Salat-ı Tefriciye. Salat-ı Münciye. Ezan duası. İstihare duası, istihare namazı... "

Hazırlayan: Muhammed Salih Akgün
Kapak : Ercan Yılmaz
Katagori: Dua- Münacaat - Cevşen - Tesbihat
Sayfa Sayısı: 128
Boyut: 8 x 12 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Şamua Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Kitapta Cevşen-i Kebir Türkçe okunuşu ve Namazlardan sonra okunacak tesbihatlar, dualar ve aşrı şerifler, İsmi Azam duası ve Cevşen-i kebir ve Salat-ı Tefriciye. Salat-ı Münciye. Ezan duası. İstihare duası, istihare namazı... "
www.kitaptakipcileri.com
Kitabın Arka Kapak Yazısı:
Ey bizi nimetleriyle perverde eden SULTANIMIZ! Ey bizi nimetleriyle perverde eden SULTANIMIZ! Bize gösterdiğin numunelerin ve gölgelerin asıllarını, menbalarını göster. Ve bizi makarr-ı saltanatına celbet. Bizi bu çöllerde mahfettirme. Bizi huzuruna al. Bize merhamet et. Burada bize tattırdığın leziz nimetlerini orada yedir. Bizi zeval ve teb’id ile tazib etme. Sana müştak ve müteşekkir şu muti raiyyetini başıboş bırakıp idam etme. YA RAB! kusurumuzu affet bizi kendine kul kabul et. Emenetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Ruhumuzu cesedimize, kalbimizi nefsimize, aklımızı midemize hakim eyle. Lezzeti şükür için isteyen kullarından eyle. YA RAB! Resulu Ekrem Aleyhissalatü Vesselamın bereketi hürmetine bize ihsan ettiğin maddi ve manevi rızkımıza bereket ihsan et!.. Amin!…
*Bediuzzaman Hazretlerinin Yemek Duası
http://www.kitaptakipcileri.com/Tesbihat-ve-Cevsen-Turkce-Okunuslu-ve-Aciklamali-Transkriptli-Cep-Boy,PR-1711.html

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tesbihat ve Cevşen Türkçe Okunuşlu ve Açıklamalı Transkriptli Cep Boy Tesbihat ve Cevşen Türkçe Okunuşlu ve Açıklamalı Transkriptli Cep Boy, Tesbihât ve Cevşen - Türkçe Okunuşlu Açıklamalı Transkriptli - Cep Boy ''Cevşen-i Kebir Türkçe okunuşu ve Namazlardan sonra okunacak tesbihatlar, dualar ve aşrı şerifler, İsmi Azam duası ve Cevşen-i kebir ve Salat-ı Tefriciye. Salat-ı Münciye. Ezan duası. İstihare duası, istihare namazı... ''tesbihat ve cevşen türkçe okunuşlu mealli, cevşen tesbihat dinle, büyük cevşen,cevşen türkçe okunuşlu mealli, cevşen tesbihat dinle, büyük cevşen,tesbihat sözleri tesbihat nasıl yapılır, nur penceresi, tesbihat dinle, tesbihat nedir, tesbihat mp3, tesbihat mp3 indir, tesbihat indir,cevşen oku, cevşen duası, cevşen dinle, cevşen nedir, cevşen mp3, cevşen dinle ihsan atasoy, cevşen indir, cevşen türkçe okunuşu,, Mercan Kitap, Dua Havas Tesbihat ve Cevşen Kitabı Cep
Tesbihat ve Cevşen Türkçe Okunuşlu ve Açıklamalı Transkriptli Cep Boy

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.