Tabiat Eczanesi, Şifalı Bitkiler Ansiklopedisi, Mustafa Özer, Renkli Resimli, 400 Sayfa

Tabiat Eczanesi, Şifalı Bitkiler Ansiklopedisi, Mustafa Özer, Renkli Resimli, 400 Sayfa

Kategori
Barkod
tabiat eczanesi kitabı, ipek saray yayın
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Tabiat Eczanesi Şifalı Bitkiler Ansiklopedisi, Mustafa Özer
16x23 cm Ebat, Renkli 1. Hamur Kağıt, 400 Sayfa, Renkli Resimli
"Bu eser, kendi kendinize doğal ve özel ürünler hazırlayabilmeniz için eskilerin tecrübelerinden ve üniversite çalışmalarından istifade edilerek hazırlanan bir derlemedir. 
İlimlerin temeli matematiktir. Matematikte sadece toplama ve çarpma olmayıp, çıkartma ve bölme de vardır. Bundan dolayı, kitapta bitkilerin faydasının, şifasının yanısıra yan tesirine ve zararına da yer verilmiştir. Bu fayda ve yan tesirler şahsa özel olmayıp geneldir. Alkolün zararı ise geneldir. Alkolde hazırlanan bitkisel drog, tentür, iksir ve ilaçları kullananlar, şifa beklerken Siroz tehlikesini unutmasınlar. Evet, doğru bir şekilde kullanılırsa Tabiat Bir Eczanedir."om 
Onsekizbin Alemi yaradan ve hepsini Eşrefi Mahluk olan insanın emrine müssahhar kılan, nimetlerinin şükrünü eda edemeyen bizlere de Rahman ismiyle tecelli edip merhamet buyuran Rabbü’l Alemin’e hamd ve şükürler olsun. 
Allah (c.c)yeryüzünde olan her şeyi babamız ve ilk elçi olan Adem Aleyhisselam’a Kur’an’ın ifadesiyle öğretmiştir. Bu yol göstericilik ve rehberlik bütün Peygamber Aleyhimüsselam vasıtasıyla devam etmiştir. Bunlar insanları sapıklıktan kurtaran ilahi kurallarının yanı sıra, hayatlarını sıhhat içinde sürdüren tavsiyeler ve hastalıktan kurtulma reçeteleri de olmuştur. ilahi Emir ve yasaklarla beraber birçok nebiyi insanoğluna ulaştıran Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun. Temiz pak, seçilmiş Peygamberlere salavatlar hediye olsun. Levlake levla Efendimiz ve Ali Beytine Salavatlar’ın en güzelleri hediye olup yoluna canlar fedaolsun. 
Yine bu bitkilerin dillerinden anlayıp onları insanoğluyla tanıştıran bu ilmin yayılmasına vesile olan Abid ve Fazıl Allah dostları na hürmet, hizmet ve saygıların en eftali görevimiz olsun. 
Tabiatı eczane olarak yaradan Rabbim, bir hastalık için binlerce çeşit bitki ve meyve yaratmış. Yazın susuzluk giderici, kışın direnç artırıcı antibiyotik olan bitki ve meyveleri bize lütfetmiştir. 
Kimya ilminin ilerlemesi, tiryakların aktif maddelerinin tesbit edilmesi ve çok üretip çok kazanma hırsı, hastaları kimyasal çöplük haline getirmiştir. Halbuki topraktan yaratılan insanoğluna, yine toprak vasıtasıyla temel gıdaları ve derdininin dermanı verilmiştir. 
Ayı, Mars’ı neredeyse Güneş’i keşfe çıkan insanoğlu hala insan vücudunu keşfedememiş, en ince kılcal damarların film gibi izlendiği feza çağında sivilee gibi basit bir hasalığın bile ilacı bulunamamıştır. 
Sizden istirhamımız mutlaka uzmanına güzelce bir teşhis koydurduktan sonra, bitkileri doğalolarak kullanmaya başlamanızdır. Teşhisi koydurturken bu nereden kaynaklanıyor sorusuna cevap arayın. Bir egzamayı kremle geçirmeye kalkışmayın. Bunun kökünü kazıyacak tedaviyi bulun. 
Hastalıkların herbirinin birçok kaynağı olabilir. Komşunuz mesela basur hastalığına incir yemiş iyi olmuş olabilir. Iyilik timsali insanımız başkasının da o dertten kurtulmasını ister ve kullandığı i1acl tavsiye eder. Siz kullanırsınız fakat fayda vermez. Ümidinizi yitirmeyin. Belki sizin hastalığınız başka bir organdan kaynaklanıyor, belki de hastalığımız çok ilerlemiş uzun süre tedaviniz gerekiyor olabilir. Başka formülleri deneyin. Perhizsiz tedaviyi unutun. 
En güzeli insan makinesinin çalışmasını biraz düşünün. Hz. Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in sünnetlerini yeme, içme, uyuma, misvak, V.S. yaşayın, hastalıklardan korunmaya gayretedin. Sıhhati korumak, tedavi olmak için koşturmaktan hem daha akıllıca, hem daha ucuz bir yoldur. 
Bu eserde tabiatın bir eczane olduğunu ispatlamaya gayret ettik. Sadece kavak ağacıyla bile birçok hastalığımızı geçebileceğini tesbit ettik. Bir otun birçok hastalığa şifa olması, bir hastalık için binlerce otun mevcut olması kafanızı karıştırmasın, bu Yüce yaratıcının bir Azametidir.İçindekiler maddesine bakın,mesela kabızlığı önleyen otların hepsinde müsilaj (sümüksü, helme, madde) vardır.Allah’a cc verdiği tüm bu nimetler için ne kadar şükretsek azdır. 
*Mustafa ÖZER 
Yazar: Mustafa Özer
Katagori: Şifalı Bitkiler 
Sayfa Sayısı: 400
Boyut: 16 x 23 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: 1. Hamur Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Tabiat Eczanesi, Şifalı Bitkiler Ansiklopedisi, Mustafa Özer, Renkli Resimli, 400 Sayfa Tabiat Eczanesi, Şifalı Bitkiler Ansiklopedisi, Mustafa Özer, Renkli Resimli, 400 Sayfa, Mustafa Özer Tabiat Eczanesi Şifalı Bitkiler Ansiklopedisi saray ipek yayın dağıtım ilaç bitkiler bitkisi pamuk satış sipairş pdf konya elif kitabevi, Saray Yayın Dağıtım, Sağlık Tıp tabiat eczanesi kitabı, ipek saray yayın
Tabiat Eczanesi, Şifalı Bitkiler Ansiklopedisi, Mustafa Özer, Renkli Resimli, 400 Sayfa

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.