Son Oyun, Ahmet Altan

Son Oyun, Ahmet Altan

Kategori
Barkod
Ahmet Altan Son Oyun Kitabı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Son Oyun - Ahmet Altan
"Ahmet Altan'ın yeni romanı Son Oyun piyasaya çıktığı gün iki saatte 100 bin satarak bir rekora imza attı ve şimdi ikinci 100 bin de piyasada. bir yazarın yeni kitabı üzerinde çalışmak için geldiği kasabada yaşadığı tuhaf olayları geriye dönüşlerle aktarıyor. Son Oyun dili, anlatımı ve renkli karakterleri ile güzel bir roman”

Yazar: Ahmet Altan
Kapak Tasarım: Bülent Erkmen
Katagori: Edebiyat - Roman
Sayfa Sayısı: 410
Boyut: 14 x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi:  2013
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Daha orada, o anda onun en tehlikeli yanının, istediği anda şefkat uyandırabilmesi olduğunu anlamıştım. Tanrı, hep aynı emri verdi, "Şehvetten sakının,” bu emre uyamadık, çelişkilerden hoşlanan Tanrı kendi emriyle bile çatışacak kadar güçlü bir şehvet duygusu vermişti hepimize, bu zavallı kullarından o görkemli yaratıcılığının ürünü olan şehvetle dövüşmesini istemişti, kim Tanrı’nın yarattıklarıyla baş edebilir ki, hiçbirimiz edemedik, en masumlarımız bile rüyalarında günaha bulaştı, emre uyamadık ama şehvete karşı dikkatli olmayı, şehvetle boğuşmayı, onu bastırmak için uğraşmayı, ondan kaçmaya çalışmayı öğrendik, yenilsek de zayıf bir kalkanımız, ince bir zırhımız oldu. Şefkat öyle değildi. Tanrı şehvetin yolunu kapatırken şefkatin yolunu sonuna kadar açmıştı, kimse şefkatin yolunda yürürken tedirgin olmaz, kuşku duymaz, kaçması gerektiğini düşünmezdi. Yüzündeki gizli gülümsemesinden anlaşıldığı gibi o bunu içgüdüleriyle sezmiş, Tanrı’nın yasakladığı topraklara girmek için tanrı’nın şefkatini bir "Truva atı” gibi kullanmayı öğrenmişti, her erkek kapılarını açıp o atı gönül rahatlığıyla içeri alıyordu. Tanrı’nın söylemeye vakit bulamadığını söylemek bana düşecekti, "Güzel kadınların uyandırdığı şefkatten korkun.” www.kitaptakipcileri.com
Ahmet Altan'ın yeni romanı Son Oyun piyasaya çıktığı gün iki saatte 100 bin satarak bir rekora imza attı ve şimdi ikinci 100 bin de piyasada. Bir kasabada geçen roman, önceki Ahmet Altan romanları gibi siyasi yapısının yanı sıra erotizm de içeriyor.

Malum, Ahmet Altan romanlarında yer verdiği erotizmden ötürü birçok kez sansüne uğramış bir yazar. Hatta "Sudaki İz" romanı müstehcen bulduğu için yargılanmış ve kitaplarının ancak bu bölümlerin üstünün bantlanarak satılmasına izin verilmişti. Altan'ın eski yaypıncılarından Can Yayınları'nın kurucusu Erdal Öz de tarihine geçecek bir formülle sorunu çözmüştü: Muzır Kurulu’nun raporunu kitabın başına koymuş, bu bölümleri de istendiği gibi bantlamıştı. Böylece okur, sansürlenen bölümlere gelince romanın başına dönüp o bölümü rapordan okuyabiliyordu. 
Altan'ın romanlarında erotizm hep oldu; "Tehlikeli Masallar" bu yüzden "Büyüklere Masallar" olarak da anıldı. "Aldatmak"ta kahramanları yatakta çilek yiyerek sevişirken "En Uzun Gece"nin kadın kahramanı son derece riskli ve tehlikeli bir ilişki yaşıyordu. Bu yüzden yazarın yeni romanı ile ilgili en merak edilen sorulardan biri de buydu. "Son Oyun"da erotizm var mı? Evet var... Elbette "Grinin Elli Tonu"ndaki gibi pornografik değil. Ahmet Altan üslubuyla... Yani karakterlerin psikolojisini cinsellik üzerinden de analiz eden bir yaklaşımla. www.kitaptakipcileri.com

İşte kitaptan bir bölüm: 

Ayağa kalkıp bana doğru yürüdü. 
Önümde durdu. Kımıldamıyordum.
Hiç beklemediğim birşey yaptı.
Eteklerini yukarıya kadar sıyırdı, bacaklarını iki yana açtı, yüzü bana dönük olarak kucağıma oturdu, dizlerini iki bacağımın arasına koymuştu.
Göğüsleri tam yüzümün hizasındaydı.
Onu kucağımda tutarak ayağa kalktım, onu yere bıraktım,"Gel" dedim.www.kitaptakipcileri.com
Birlikte yukarıya yatak odasına çıktık.
Soyunup yatağa girdik.
Çok alışkın hareketlerle beni öpmeye başladı. Neredeyse telaşlı bir hali, bir acelesi var gibiydi. Bir süre ona istediği gibi davranması için izin verdikten sonra sertçe bileğinden tuttum.
"Sakin ol" dedim, "rahat bırak kendini."
Gözlerime baktı.
" Morartacaksın kolumu" dedi."Morarsın" dedim.
Ondan sonra gerçekten sevişmeye başladık.
Beni yönetmekten vazgeçip teslim olmuştu.
O eskimiş vücudu, hafifçe sarkan göğüsleri, dolgun karnıyla beni gerçekten çıldırtabiliyordu.
Alabildiği herşeyi almak isteyen bencil ve azgın bir şehveti vardı, bu bencilliği sadece zevk istemesi, şehvetten başka hiçbirşeye aldırmaması, zevk alacağını hissettiği her şeyi istekle kabul etmesi, beni unutarak inlemesi, sanki tek başınaymış gibi çığlıklar atması beni kendimden geçirmişti.
Sevişmesinde nedense sümbülü hatırlatan bir şey vardı.
Aramızda şehvetten başka bir şey olmadığını hissediyordum.
Durduğumuzda kısacık bir süre sırtüstü yattı, sonra yatağın kenarına bıraktuğı saatine baktı, bir şey söylemeden kalkıp giyindi, ben sabahlığımla onu aşağıya kadar geçirdim.
Kapıda " Ben seni ararım" dedi, bu "Sen beni arama" anlamına geliyordu. (Sayfa 188-189)www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Son Oyun, Ahmet Altan Son Oyun, Ahmet Altan, Son Oyun kitabı Ahmet Altan,Son Oyun - Ahmet Altan,alkım,everest,yeni,kitabı, ''Ahmet Altan'ın yeni romanı ,roman, ''Ahmet Altan'ın yeni romanı ,ahmet altan kitapları, ahmet altan biyografi, ahmet altan sözleri, ahmet altan kimdir, ahmet altan aldatmak, ahmet altan şiirleri, mehmet altan, ahmet altan ekşi,ahmet altan kitapları indir,son oyun türkçe dublaj izle, son oyun oyna, son oyun filmini izle, son oyun filmi izle, son oyun izle, son oyun filmi indir, son oyun filmi, son oyun fragman,,, ahmet altanın kitapları, ahmet ümit kitapları, canan tan kitapları,, ahmet altan şiirleri, ahmet altan kitapları özeti, ahmet altan kitaplarından alıntılar, ahmet altan sözleri,, Everest Yayınları, Edebiyat Roman Ahmet Altan Son Oyun Kitabı
Son Oyun, Ahmet Altan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.