Sohbetler Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hz - 6. Cilt - Karton Kapak

Sohbetler Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hz - 6. Cilt - Karton Kapak

Aynı gün kargo
Sohbetler 6. Cilt - Karton Kapak
Hazret-i Mevlânâ Eş- Şeyh Mahmud En- Nakşibendi 
El- Müceddidî El- Hâlidi El- Ufi - Mahmud Ustaosmanoğlu (K.S)
www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Mahmud Ustaosmanoğlu Efendi Hz.
Sayfa Sayısı: 480
Boyut: 14 x 20 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi: 2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili:  Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
 Bu kıymetli eser muhterem üstadımız 15. asrın müceddidi Mahmud Efendi (Kuddise Sirruhu) Hazretlerinin pazar günü erkek cemaate, pazartesi günü de kadın cemaate, sabah namazından sonra Sultan Selim Camii Şerifi’nde yapmış olduğu vaaz-u nasihatleri cem etmektedir.
    Efendi Hazretlerimiz (Kuddise Sirruhu) , Efendi Babamız Ali Haydar Efendi (küddise sirruhu) Hazretlerinin âdeti üzere pazar sabahı Hatm-i Hacegan’da hafız efendinin okumuş olduğu âyeti kerimelerden ve Mustafa İsmet Garibullah (Büyük Şeyh Efendi) (Kuddise Sirruhu) Hazretlerinin, Risale-i Kutsiyye isimli veciz eserindeki beyitlerden sohbet yaparlardı.
     Bu sohbetler çok gayretli ve fedakâr kardeşlerimiz tarafından bir araya getirilmiş ve siz değerli kardeşlerimizin istifadelerine sunulmuştur.www.kitaptakipcileri.com
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Sohbetler Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hz - 6. Cilt - Karton Kapak Sohbetler Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hz - 6. Cilt - Karton Kapak, Sohbetler Kitabı 6. Cilt - Karton Kapak Küçük Boy Altıncı,-Hazret-i Mevlânâ Eş- Şeyh Mahmud En- Nakşibendi El- Müceddidî El- Hâlidi El- Ufi - Mahmud UstaosmanoğluYasin, Ahıska Yayınevi, Mahmut Ustaosmanoğlu Sohbetler Karton Kapak 6. Cİld
Sohbetler Mahmut Ustaosmanoğlu Efendi Hz - 6. Cilt - Karton Kapak

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.