Siracül Müttekin Yeşil Hadis Kitabı, Sadece Arapça 239 Sayfa

Siracül Müttekin Yeşil Hadis Kitabı, Sadece Arapça 239 Sayfa

Aynı gün kargo
Siracül Müttekın Arapça ve Osmanlıca Yeşil Hadis Kitabı Büyük Boy Ciltli Şamua
"Min Kelamı Seyyidil Mürselin Salavatullahi ve Selamühü Aleyhim Ecmain"
Bu kitap, Kur'an-ı Kerim'den sonra en sağlam kitabımız olan Buhari Şeriften seçme bazı hadis-i şerifleri ihtiva eden Zübtetü-l Buhari isimli kitaptan derlenen bazı hadis-i şeriflerden oluşmaktadır. Zübdetül-Buhari kitabının musannifi olan Ahmed Ziyaüddin Dağıstâni Hazretleri, hadis-i şeriflerde ihtisar yapmak maksadıyla aslı, Buharide daha geniş olan, birçok hadis-i şeriflerde çoğunlukta Peygamber Efendimiz (Sallallahü aleyhi ve sellem)'in sözlerine yer vererek metinde geçen sahabenin sözlerine yer vermemiştir. Ayrıca bazen Buhari'deki hadis-i şeriflerin baş kısmında bulunan esbab-ı vürudu (söyleniş sebeplerini) kaldırarak, bunu kısaca kendi sözleriyle hadis-i şerifin son kısmında zikretmiştir.
    Bu kıymetli eser, Mahmud Efendi Hazretlerinin (kuddise sirruhu) talebelik devirlerinde hadis-i şeriflere olan merakı ve muhabbeti sebebiyle Zübtetü'l Buhari isimli kitaptan ezberlemiş olduğu hadis-i şerifleri cem etmektedir.
    Mahmud Efendi Hazretleri (kuddise sirruhu) Sultan Selim Camii Şerifi'ndeki sohbetlerinin sonrasında ve Cuma hutbelerinde bu kıymetli eserdeki hadis-i şerifleri sırasıyla okuyup yıllar boyu cemaatini irşat etmişlerdir... 

Kategori: Hadis
Sayfa Sayısı: 239
Boyut: 17x24 cm
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Ciltli
Kağıt Türü: Şamua
Dili: Arapça ve Osmanlıca
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Siracül Müttekin Yeşil Hadis Kitabı, Sadece Arapça 239 Sayfa Siracül Müttekin Yeşil Hadis Kitabı, Sadece Arapça 239 Sayfa, sıracul muttekin yeşil hadis kitabı büyük boy ahıska yayınevi ismailağa siraç mühtedin min kelamı seyyidil mürselin satış sipariş, Ahıska Yayınevi, Hadis Sünnet siracül muttekin hadis kitabı büyük boy, ahıska
Siracül Müttekin Yeşil Hadis Kitabı, Sadece Arapça 239 Sayfa

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.