Sarf ve Nahve Giriş 1 Arap Dili ve Edebiyatı, Mehmet Talu, Şamua Kağıt 522 Sayfa

Sarf ve Nahve Giriş 1 Arap Dili ve Edebiyatı, Mehmet Talu, Şamua Kağıt 522 Sayfa

Yayınevi
Barkod
mehmet talu hoca sarf ve nahiv ilmi ilmi kitabı, tereke, yeni baskı
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Sarf ve Nahve İlmi Giriş 1 Cilt Arap Dili ve Edebiyatı Mehmet Talu, 1. Cilt
17x24 cm Ebat Sert Kapak Citlli Şamua Kağıt
Memleketimizde son zamanlarda önem kazanan yabancı dillerden birisi de Arapça'dır. Zira milletimizin dini olan İslam'ın kutsal kitabı "Kuran-ı Kerim" ve tefsir,Hadis, Fıkıh, Kelam, gibi şer'i ilimlerin ana kaynaklarının Arapça olması; ayrıca araplarla komşu olmamız; tarihi, Siyasi, Kültürel ve Ekonomik ilişkiler içerisinde bulunmamız; arapça öğrenim ihtiyacını daha da artırmaktadır.
Yabancı dil öğreniminin ilk safhasında : Öğrenilmek istenen yabancı dili, Önce açıklamaları kendi diliyle yazılmış, kısa gramer  kitaplarından okumak, bol metin çalışmaları yapmak , daha sonra da tafsilatlı gramer kitaplarına geçmek en kolay yoldur, kanaatindeyiz. Bu fikirden hareketle  böyle bir çalışma yapmayı planladık. 
Arap Dili ve Edebiyatı Sarf ve Nahve Giriş 1 Arap Dili ve Edebiyatı isimli eserin 5 ciltlik serinin birinci kitabı olarak çıkmıştır. Sarfa ve nahiv kaideli olarak anlatmıştır. Türkçe izahlıdır. Arapça gramer çalışacak öğrencilere faydalı olacak bir eserdir.

Yazar: Mehmet Talu 
Sayfa Sayısı: 522
Boyut: 17x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Ciltli Sert Kapak
Kağıt Türü: 1. Kalite Şamua Kağıt
Dili: Arapça, Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Sarf ve Nahve Giriş 1 Arap Dili ve Edebiyatı, Mehmet Talu, Şamua Kağıt 522 Sayfa Sarf ve Nahve Giriş 1 Arap Dili ve Edebiyatı, Mehmet Talu, Şamua Kağıt 522 Sayfa, sarf ve nahve giriş 1 cilt arap dili ve edebiyatı mehmet talu, 1. cilt 2 3 4 nahiv ilmi emsile bina maksud avamil kafiye tercümesi satış tereke, Tereke Yayınevi, Arapça Osmanlıca mehmet talu hoca sarf ve nahiv ilmi ilmi kitabı, tereke, yeni baskı
Sarf ve Nahve Giriş 1 Arap Dili ve Edebiyatı, Mehmet Talu, Şamua Kağıt 522 Sayfa

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.