Osmanlıca Rehberi 1, Dr. Ali Kemal Belviranlı

Osmanlıca Rehberi 1, Dr. Ali Kemal Belviranlı

Barkod
Osmanlıca Rehberi - Marifet
Vitrin Katagorisi
Aynı gün kargo
Osmanlıca Rehberi 1 - Dr. Ali Kemal Belviranlı
"Bu Kitab: Bütünüyle, bir arşiv kitabıdır. Ecdadımızdan bize kalan paha biçilmez arşivlerimizi okumak, tanımak ve tanıtmak için hazırlanmıştır.
Bu Kitab: Evinizde, Büronuzda, Masanızın başında, Ve her istediğiniz yerde ARŞİV YAZIMIZIN yani OSMANLICA'nın; yazılışını ve okunuşunu;
- Kendi kendinize,
- Kendi harfleriyle,
- Ve en kolay şekilde. Öğrenmeniz için hazırlanmıştır.
Bu Kitab: Kitabından - kitabesine, Tarihinden - vakfiyesine, Medeniyetinden - coğrafyasına kadar. Osmanlıyı ve Osmanlı kültürünü tanımak isteyenlerin ilk kitabıdır. 
- Osmanlıca: kendi dengi ve benzeri olan dünyanın diğer büyük dilleri içinde gerek alfabe ve gerekse telaffuz yönünden en kolay olanıdır.
- Kitabın hazırlık bölümünün 5-17'ci sayfalarını lutfen 10'ar defa okuyunuz, o kadar. Yani bu sayfadaki bilgileri ezberlemek zorunda değilsiniz. Sayfalar ilerledikçe zaten anlamış ve öğrenmiş olacaksınız.
SİTE: www.kitaptakipcileri.com
Yazar: Dr. Ali Kemal Belviranlı
Katagori: Osmanlıca Öğrenimi
Sayfa Sayısı: 200
Boyut: 17 x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
Dili: Osmanlıca
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo
SİTE: www.kitaptakipcileri.com 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Osmanlıca Rehberi 1, Dr. Ali Kemal Belviranlı Osmanlıca Rehberi 1, Dr. Ali Kemal Belviranlı, Osmanlıca Rehberi 1 - Dr. Ali Kemal Belviranlı, Marifet Yayınları, Kitabı, Kitap, Kolay okuma, yazma,ali kemal belviranlı kimdir, ali kemal belviranlı osmanlıca rehberi indir,, Marifet Yayınları, Arapça Osmanlıca Osmanlıca Rehberi - Marifet
Osmanlıca Rehberi 1, Dr. Ali Kemal Belviranlı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.