Oruç Risalesi - Ahmet Mahmut Ünlü /Cübbeli Ahmet Hoca
Vacib, Nafile, Mekruh Oruçlar ve İtikaf Ahkamı - Resail-i Ahmediyye 13

Yazar : Ahmet Mahmut Ünlü/Cübbeli Ahmet Hoca
Seri No : Resail-i Ahmediyye 13
Boyut : 14 x 20
Sayfa Sayısı : 232
Kapak Türü : Karton Kapak
Kağıt Türü : Şamua Kağıt
Dili : Türkçe - Arapça
Temin Süresi: Aynı gün kargo
www.kitaptakipcileri.com
Bütün hamdler, Allâh-u Te’âlâ’ya mahsustur. 
Efdal salâtlar ve ekmel selamlar, gönderilen-lerin efendisi Ahmed-i Mahmûd-u Muhammed Mustafâ (Sallallâhu Aleyhi ve Sellem)e, Ehl-i Beyt’ine ve Ashâbına olsun.
Bundan sonra! Şüphesiz ki İslam’ın temel farzlarından biri de Oruç’tur. Bu hususta bizden önce birçok zatlar, Arapça, Osmanlıca ve Türkçe küçük büyük eserler kaleme almışlardır. 
Biz de onlara uyarak, bu konuda birçok büyük eserde dahi birarada görülmesi nadir vaki olan, faziletli ameller ve fıkhi hükümleri muhtevi bulunmayı Allâh-u Te’âlâ’nın irade-i tâmmesiyle murad ettik. 
Allâh-u Te’âlâ’nın, tevfikıni refik kılmasıyla, hicri 1425 senesinin, Ramazan-ı şerif ayının sekizine muvafık olan Cuma gününde bu risaleyi itmama, maddî ve manevî çok ağrılı ve sancılı dönemlerde bulunduğum halde, en yakınlarımın da çok büyük desteği ile muvaffak kılındık. 
Belirtmek istediğim bir husus; Kütüb-i Sitte-i Sahîha’dan direk olarak verdiğim bazı kaynaklarda cilt belirtilmeyip, sayfaya yer verilmesine şaşırılma-malıdır. Çünkü bu hususta kolaylık olsun için, bütün ciltleri bir ciltte cami’ yeni telifler ilmî sahamıza kazandırılmıştır.
Allâh-u Te’âlâ’dan niyazımız, dünya durduk-ça bu risaleyi amel edenler için kalıcı kılıp, amel defterimizi kapatmamasıdır. Şüphesiz ki icabetin velisi ancak O’dur.
Amin!


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Oruç Risalesi Vacib, Nafile, Mekruh Oruçlar ve İtikaf Ahkamı Cübbeli Ahmet Hoca Oruç Risalesi Vacib, Nafile, Mekruh Oruçlar ve İtikaf Ahkamı Cübbeli Ahmet Hoca, Oruç Risalesi - Ahmet Mahmut Ünlü /Cübbeli Ahmet Hoca, Vacib, Nafile, Mekruh Oruçlar ve İtikaf Ahkamı - Resail-i Ahmediyye 13,orucu bozan durumlar, oruç nedir, oruçun faydaları,, Cübbeli Ahmet Hoca, Lalegül Dergisi Yayınları Resail-i Ahmediyye 13
Oruç Risalesi Vacib, Nafile, Mekruh Oruçlar ve İtikaf Ahkamı Cübbeli Ahmet Hoca

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.