Ölüm Kıyamet Ahiret ve Ahir Zaman Alametleri, İmam Şarani, Büyük Boy, Ciltli

Ölüm Kıyamet Ahiret ve Ahir Zaman Alametleri, İmam Şarani, Büyük Boy, Ciltli

Kategori
Yayınevi
Barkod
ahir zaman alametleri bedir yayınevi
1.249,92 ₺
Aynı gün kargo
Ölüm Kıyâmet Âhiret ve Âhir Zaman Alametleri Muhtasaru Tezkireti'l Kurtubi, İmam Şarânî, Ciltli, Büyük Boy, 536 Sayfa 
"İmam Kurtubi'nin Mufassal Eserinden İmam-ı Şarani Hazretleri Tarafından Hazırlanmıştır..."
"Bu kitap bedir yayınevi olup Ehl-i Sünnet vel Cemaat Mezhebine uygundur. Güvenle okuyunuz..."
Bu kitap iki büyük "adam"ın eseridir. İmam Kurtubi ile İmam Şarani hazretleri... Birincisi çok geniş, derin, mufassal şekilde yazmış. İkincisi de o eseri, her müslümanın anlıyacağı bir şekilde biraz kısaltıp sadeleştirmiştir. Türkçe tercümesini de, muhterem ve ihlâslı bir hadimi olan sabık müftü Halil Günaydın hocamız yapmışlardır.
Eser ölümü, ahireti, kıyameti, ahir zaman alametlerini sağlam kaynaklara dayanarak incelemekte; her sahifesinde, hatta her satırında gözler önüne hikmetler, ibretler, faydalı bilgilier sermektedir. 
Bizleri böyle hayırlı ve yararlı bir din kitabını neşr etmeğe muvaffak kıldığı için Yüce Rabbimize ne kadar şükr etsek azdır. 
Başarı ve tevfik bizden değil, O'ndandır.
Tercüme ve tabı esnasında hatalarımız olduysa erbab-ı ilm ü irfandan, ikinci baskıda düzeltebilmemiz için bize bildirmelerini rica ederiz.
Bu kitapta Ölüm, Kıyamet, Ahiret, Ahir Zaman Alametleri, Mahşer Günü gibi merak edilen sorulara ayrıntlı ve anlaşılır şekilde sağlam kaynaklardan cevap bulabileceksiniz.
Özellikle DeccalMehdiHz. İsa'nın inmesi ve Ahir zamanda çıkacak Savaşlarla ilgili hadisler ve açıklamalara'da geniş bir şekilde yer bulacaksınız..

Yazar: İmam-ı Şarani
Tercüme: Halil Günaydın,Emekli Müftü
Sayfa Sayısı: 536
Boyut: 17x 24 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Kapak Türü: Ciltli Sert Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ölüm Kıyamet Ahiret ve Ahir Zaman Alametleri, İmam Şarani, Büyük Boy, Ciltli Ölüm Kıyamet Ahiret ve Ahir Zaman Alametleri, İmam Şarani, Büyük Boy, Ciltli, bedir yayınevi'nden çıkan yazarı imam şarani olan ''ölüm kıyamet ahiret ve ahir zaman alametleri'' isimli bu kitapta deccal mehdi hz. İsa'nın inmesi ve ahir zamanda çıkacak savaşlarla ilgili hadisler halil günaydın tercümesi olup ucuz fiyata buradan satın alabilirsiniz, Bedir Yayınevi, Sohbet Vaaz ahir zaman alametleri bedir yayınevi
Ölüm Kıyamet Ahiret ve Ahir Zaman Alametleri, İmam Şarani, Büyük Boy, Ciltli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.