Ok ve Aşk, Pargalı Oğlu Mehmet Şah, Erkut Tezerdi

Ok ve Aşk, Pargalı Oğlu Mehmet Şah, Erkut Tezerdi

Kategori
Yayınevi
Barkod
9786055577896
Piyasa Fiyatı
10.00
Aynı gün kargo
Ok ve Aşk - Pargalı'nın Oğlu Mehmet Şah
Aşk mı Öldürür, Yoksa Ok mu?

Yazar: Erkut Tezerdi
Sayfa Sayısı: 254
Boyut: 14x 21 cm 
Basım Yeri: İstanbul 
Basım Tarihi: 2012
Kapak Türü: Karton Kapak
Kağıt Türü: İthal Kağıt
Dili: Türkçe 
Dağıtım: Kitap Takipçileri
Temin Süresi: Aynı gün kargo

Pargalı İbrahim'in tek oğlu Mehmed Şah, on bir yaşındayken saraydan uzaklaştırıldı. Amasya Külliyesi'nde madde ve maneviyatla yıllarca yoğruldu. Zahide'sine aşık olduğunda yüreği kavruldu ve Kanuni Sultan Süleyman'ın oğlu Şehzade Mustafa'nın da tek dostu oldu.
www.kitaptakipcileri.com
Musa Çelebi, babası Defterdar İskender Çelebi'yi öldüren adamın oğlu Mehmed Şah'ı katletmek istediğinde, onunla çoktan dost olmuştu. İkisi de aynı külliyede eğitildi ve ikisi de aynı düşmana karşı boyun eğmedi! Musa gerçekleri öğrendiğinde en büyük amacı olarak intikamı seçti! Ona göre Mehmed Şah ölmeli ve kan toprağı öpmeliydi!
www.kitaptakipcileri.com
Herkesin anlatılacak trajikomik bir hikayesi vardır: Aşkın yaktığını, okun dünyayı dolaştığını düşünün. Güçlü olmak, intikam arzusu, bitmiş ya da sonsuz sevdaların sonu ve başlangıcı... ,
Aşk mı öldürür, yoksa ok mu?www.kitaptakipcileri.com

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ok ve Aşk, Pargalı Oğlu Mehmet Şah, Erkut Tezerdi Ok ve Aşk, Pargalı Oğlu Mehmet Şah, Erkut Tezerdi, Ok ve Aşk Kitabı- Pargalı'nın Oğlu Mehmet Şah -Aşk mı Öldürür, Yoksa Ok mu? -Yazar: Erkut Tezerdi - Pargalı İbrahim Kitabı - Kanuni, Tarih, Kitap, Mola Kitap, Elif Kitabevi Konya, tuna, Uğur, Musa Çelebi, babası Defterdar İskender Çelebi'yi öldüren adamın oğlu Mehmed Şah'ı katletmek istediğinde, onunla çoktan dost olmuştu. İkisi de aynı külliyede eğitildi ve ikisi de aynı düşmana karşı boyun eğmedi! Musa gerçekleri öğrendiğinde en büyük amacı olarak intikamı seçti! Ona göre Mehmed Şah ölmeli ve kan toprağı öpmeliydi!, Mola Kitap, Tarih 9786055577896
Ok ve Aşk, Pargalı Oğlu Mehmet Şah, Erkut Tezerdi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.